Zo snel effect

Zo snel effect van de long covid zelfhypnose.

Ze heeft mijn audio, de long covid zelfhypnose, nu 𝘵𝘸𝘦𝘦 𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯. Geen twee weken, twee dagen! En dan krijg ik al deze mail:

“Hoi Annemieke,

Ik wil je heel erg bedanken voor het delen van jouw zelfhypnose. Ontzettend lief van je!

Ik luister hem 1x a 2x op een dag en ik merk nu al verbetering op. Ik merk dat mijn slijm makkelijker loslaat. En het hoesten aanzienlijk minder is. En mijn beenspieren hebben geen spierpijn en kramp meer na een wandeling van 45 min. Hoef ook niet meer tussendoor bij te komen op een bankje. Daarvoor moest ik dat 3x tot 4x. En daarna moest er paardenmiddel op mijn benen gesmeerd worden. Dus het is een hele vooruitgang.

Nu heb ik zelf voordat ik aan jouw zelfhypnose ben begonnen eerst zelfhypnose toegepast op mijn longen. Die heb ik de instructie gegeven op zich op te blazen zodat er meer zuurstof in kon.

Warme groet,
A”

Bijzonder toch?

Wil jij ook iemand of jezelf een plezier doen met mijn long covid zelfhypnose? Stuur me een berichtje! Ik stuur m met liefde gratis toe!

Foto credits Ovinuchi Ejiohuo (de man op de foto heeft niets te maken met deze mail)

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’