Zó snel? Dat kan toch niet?

Ik doe iets wat sommige mensen niet zo goed kunnen geloven. Want: met hypnotherapie kun je veel problemen in één tot drie sessies oplossen.

En dan heb ik het niet alleen over minor problems. Ook over problemen die je hele leven dagelijks beïnvloeden. Zoals angst, stress of spanning. Waardoor je lijf strak staat. Of je brein oververmoeid is geraakt. Je niet leuk reageert op de mensen om je heen.

En dan heb ik het ook over problemen waar je al jarenlang last van hebt. Sommige mensen denken dat als een probleem er al lang is, het ook lang duurt om het op te lossen. Dat is een mindf*ck. Je lijf en je hersenen hebben ooit een bepaalde conclusie getrokken. Als je in hypnose een andere conclusie kunt trekken, is het probleem opgelost.

En dan heb ik het ook over problemen waar je al op heel veel manieren mee aan de slag bent geweest. Ik heb al veel mensen geholpen die naar de fysiotherapeut gingen voor pijn in hun spieren of gewrichten. Of naar de psycholoog voor hun stress. Of mindfulness hebben gedaan. Waarmee ik niet wil zeggen dat je niet naar een fysiotherapeut of psycholoog of mindfulnessles moet gaan. Wat ik wel wil zeggen, is dat als je voelt dat je probleem een dieper liggende oorzaak heeft, je ook hypnotherapie kunt overwegen.

Een paar recente voorbeelden:

Een vrouw die altijd spanning had in haar lijf. Waardoor ze veel pijn aan schouders, armen en handen had. Zodanig dat ze ook was uitgevallen op haar werk. Ik heb twee sessies gedaan met haar. Ze zei gisteren: ‘het is heel gek dat die spanning zo snel weg gaat. Ik moet er echt aan wennen.’

Of een andere vrouw die vaak heel gestresst auto reed en ook als bijrijder heel bang was. Een paar weken na die ene sessie die ze kreeg appte ze: ‘Het gaat als bijrijder stukken beter en als chauffeur ook. Elke keer verwacht ik angstgevoelens, maar ze blijven uit.’

En de jonge vrouw die niet meer naar de supermarkt durfde, en niet meer op de snelweg durfde auto te rijden. Zij is na drie sessies weer tot zoveel meer in staat. Haar appje luidde: ‘ Ik heb al vaker boodschappen gedaan. En vandaag een stukje over de snelweg gereden. Ben elke keer als een kind zo blij en trots haha.’

Geloof jij het? Heb je ervaring dat het kan? Laat het weten hieronder, dat vind ik leuk en vast andere lezers ook.

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’