Zij gelooft in mij

Afgelopen week deelde ik dat ik een jaar ga werken met een businesscoach. Veel toffe reacties gehad, thanks allemaal!

Een van de redenen voor mij was: Zij gelooft in mij.

Daar was ik van de week nog eens over na aan het denken. Hoe fijn is het als iemand in je gelooft. Als iemand vertrouwen in je heeft. Denkt dat het allemaal goed komt. Sterker nog, nog meer potentie ziet dan je zelf ziet of durft te zien. Allemaal heerlijk.

En toch, opeens klopte het niet meer. Tenminste, het werd opeens de halve waarheid. Tof als iemand in mij gelooft. EN. Ik mag ook in mezelf geloven, mezelf vertrouwen geven dat het allemaal goed komt. En steeds meer potentie durven zien. Laat ik dat maar doen ūüėÄ

Ik voel door dit inzicht een huppeltje van binnen van exitement en ook gezonde spanning.

Geloof jij in jezelf? Of wil je dat leren? Stuur je dan een berichtje?

Foto credits Katrina Wright

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag √©√©n keer per maand een inspiratiemail van ‚ÄėMet Annemieke‚Äô