Weer meer levensenergie

Van deze testimonial raakt het me iedere keer weer dat Anna’s dochtertje van twee meer liefde voelt! Dan ben ik zó blij dat ik dit werk doe <3

Niet op mijn plek

Toen ik aan de coaching begon, had ik het gevoel dat ik systemisch niet goed op mijn plek stond. Ik miste de flow en levensenergie en was streng voor mezelf. En ik vond het moeilijk me te verbinden. Ik ervaarde weinig emoties, slachtoffer gevoelens en eenzaamheid. Daar had ik veel last van.

Levensenergie is er altijd

Ik heb meerdere inzichten gekregen, waarvan de belangrijkste voor mij was dat de levensenergie altijd aanwezig is en dat met deze energie eigenlijk alles mogelijk is. Mijn nieuwe overtuiging is: ik kan alles wat ik wil, kan erachteraan gaan. Er is veel meer mogelijk. Op dit moment heb ik bijna geen last meer van matheid en slachtoffer gevoelens en eenzaamheid. Een ander belangrijk inzicht was dat ik duidelijker mijn grenzen aan mag geven naar mensen in mijn omgeving.

Het ging veel makkelijker dan ik verwachtte

Ik had verwacht dat ik meer moeite moest doen om de inzichten te krijgen die ik heb gekregen. Ik had niet verwacht dat het zo ‘makkelijk’ was. Daarnaast had ik tijdens de eerste sessie (voor de opstelling) al allemaal inzichten, waar ik eigenlijk niet op gerekend had.

Krachtiger en meer liefde

Het betekent heel veel voor mijn leven. Ik voel me krachtiger en ervaar meer emoties (zowel ‘positieve’ als ‘negatieve’, hoewel ik het niet als negatief ervaar). Ik vind het makkelijker om me te verbinden met de mensen om me heen en ook met mezelf. Ik voel meer liefde voor de mensen om me heen. Mijn tweejarig dochtertje voelt het echt, dat zie ik!

Goede vragen

Ik ben heel blij dat ik je gevonden heb. Je stelt hele goede vragen. Het voelde vertrouwd en professioneel tegelijk. Niet zweverig, gewoon lekker praktisch. Super bijzonder!

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’