Waarom doe ik wat ik doe?

Ik geloof: De wereld heeft meer mensen nodig die hun gevoeligheid durven voelen. En alles wat ze voelen ook te kunnen ‘houden’. Een combinatie dus, van zachtheid en stevigheid.

Daarom begeleid ik mensen daarbij. Door ervoor te zorgen dat nare ervaringen een lichtere lading krijgen. En door veerkracht te versterken.

Want: Ik geloof dat mensen ook gevoeliger worden naar elkaar en de wereld om ons heen, als ze gevoeliger worden voor zichzelf. Wat betekent dat je met meer gevoel mee kunt omgaan met mensen en de wereld. Het zou een stuk schelen in materialisme, verslaving, vervuiling en uitbuiting en ook in ruzie, machtsstrijd en oorlog. De kranten en nieuwssites zouden er heel anders uitzien. Mooier. Fijner. Blijer.

Laatst las ik een boek waarvan een concept me is bijgebleven: Zelf in de flow zijn betekent keuzes maken die in lijn zijn met het ‘quantumveld’, waarbij het meeste voordeel voor iedereen ontstaat. Het veld ondersteunt de toename van leven voor iedereen. Dat spreekt me aan.

Wil jij je gevoeligheid vergroten en jezelf daarin kunnen ‘houden’? Laat het me weten, dan kijken we samen wat ik voor jou kan doen. De wereld heeft je nodig! Ik ontmoet je graag.

 

#coaching #opstellingen #hypnotherapie #NLP

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’