Voel je je boos?

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง
Voel je je boos op je lijf? Of teleurgesteld, of verdrietig, of vind je dat het je in de steek heeft gelaten? Wijs je je lichaam op de een of andere manier af?

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ (๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต) ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต
Voel je je boos op wat je doet of juist niet doet? Dat je je goede voornemens niet goed genoeg uitvoert? Dat je niet genoeg sport of beweegt? Dat je teveel eet of drinkt of snoept? Dat je dingen eet die niet zo goed voor je zijn? Je zou toch beter moeten kunnen.

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ
Voel je je boos over verleidingen in je omgeving? In de supermarkt? Of wat je aangeboden wordt op een feestje? Als dat niet zou gebeuren, zou jij je gemakkelijker aan je goede voornemens kunnen houden.

๐˜–๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด
Voel je je boos dat je niet weet wat je eraan kunt doen? Frustreert het je dat je niet weet wat je het beste kunt veranderen? Zoveel keuzes. Op het gebied van voeding, van beweging en van therapie. Iedereen zegt wat anders. Overwhelming. En dus doe je maar niks.

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง
Voel je je boos op jezelf? Noem je jezelf een slappeling? Of een sufferd? Of erger?

๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ
Van afwijzing is nog nooit iets of iemand beter geworden. Dat weet jij ook wel. Jouw fysieke klachten worden er dus ook niet beter van.
Heb je te vaak ja geantwoord? Wil je uit deze vicieuze cirkels? Neem contact met me op. Samen komen we er vast uit.

Foto credits Marc Szeglat

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag รฉรฉn keer per maand een inspiratiemail van โ€˜Met Annemiekeโ€™