Veel meer ruimte voor wat ík wil

Een anonieme testimonial van een blije coachee!

Veel last

Ik had al lang veel spanning in mijn lijf: in mijn nek, rug, schouders armen en handen. Alsof ik mezelf schrap zette. Ik had veel hoofdpijn en snel last van prikkels. Ik voelde me minder waard en onzeker. Daardoor twijfelde ik vaak en was bang om iets verkeerd te doen. En achteraf denk ik ‘jeetje wat heb ik op mijn werk over mijn grenzen laten gaan.’ Mede door langdurig ijzergebrek was ik heel moe en kon niet meer werken. Omdat de spanning telkens terugkwam na de behandeling bij de osteopaat, zij stuurde me door naar jou.

Doel meer dan bereikt

Mijn doel is meer dan bereikt. Door de coaching en hypnosesessies heb ik gemerkt dat ik me kan focussen en bij mezelf kan blijven. Ik kan me ook veel beter ontspannen. Een doorbraak is dat ik van mijn binnenwereld kan genieten. Eerder stond ik daar niet bij stil. En ik wacht niet meer op wat anderen doen. Ik doe daarom veel meer dingen die ik al lang niet meer deed, zoals boeken lezen en luisteren. Dat is een van de resultaten die ik erg waardeer.

Ik neem meer ruimte

De andere doorbraak is dat ik zekerder ben van mezelf. Ik merk dat mijn hoofd weer helderder is en mijn gedachten rustiger zijn. Ik voel en stel mijn eigen grenzen, zowel op mijn werk als in mijn gezin. Ik heb gemerkt dat alles wat ik doe waardevoller wordt als ik niet zomaar alles vanzelfsprekend van iedereen overneem. Ik zeg ook vaker dat ik eerst iets afmaak, dat is nieuw. Ik heb meer ruimte voor mezelf. Die had ik eerder wel, maar gebruikte die niet. De spanningen in mijn lichaam gaan langzaamaan weg. Ik voel nu veel beter als ze weer opkomen en heb er meer zicht op.

Bedankt!

Ik heb jou ervaren als fijn, helder en open. Warm, en niet te dicht op de huid. Heel erg bedankt, Annemieke!

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’