Thema:
van depressiviteit naar levenslust

Herken je dit?

  • De blauwe lucht. Je weet dat die er is, alleen je kunt hem niet meer zien. Er is alleen nog maar die donkere berg of die diepe put. Uitzichtloos.
  • Je denkt regelmatig dingen die niet helpend zijn. Bijvoorbeeld: ik kan het niet, ik ben het niet waard, het zal toch nooit lukken.
  • Je weet dat ze niet waar zijn, maar je komt er niet los van.

Hoe zou het zijn als….

  • Je weer kunt voelen waar jouw hart sneller van klopt. Je je levendigheid en je blijdschap weer kunt voelen.

 

Ervaringsdeskundig:

Chronische depressiviteit en diepe dips, ik ken ze persoonlijk allebei, en weet dus hoe het is. Dit thema kan zeker met je systeem te maken hebben. Met iets wat je al heel lang mist. Met (onverwerkte) rouw of de dood. Van jezelf of iemand uit een vorige generatie. Vaak zonder dat je dat zelf weet. Naast bijvoorbeeld fysieke oorzaken. 

Dit kan ik je bieden:

Samen onderzoeken en helende stappen zetten. In een veilige bedding. Het is een diep thema en als je hieraan werkt kan er heel wat verschuiven.

Wil jij ook meer je levenslust en blijdschap voelen? Of heeft een van je dierbaren te maken met depressiviteit? Meld je dan aan!

We zullen starten met oefeningen waarbij iedereen mee kan doen. Daarna is er ruimte voor drie opstellingen.

 

Praktisch

Zie agenda voor data, etc. Daar kun je je opgeven.

Je mag natuurlijk iemand meenemen. Mocht een investering een onoverkomelijke drempel voor je zijn, neem dan even contact met me op. 

De workshop is inclusief thee, koffie en iets lekkers of een lekkere lunch.

Vragen? Bel of app 06-2201 7841 of mail naar mailen@metannemieke.com

depressie