Testimonial van Inge

Waar ik aan gewerkt heb

Toen ik bij jou startte, voelde ik me erg gespannen. Mijn gewrichten stonden altijd strak en dat was pijnlijk. Er speelde nogal veel in mijn leven. Ik was altijd maar bezig met iets te bereiken, al wist ik niet wat.

Tijdens de coachsessies zijn allerlei onderliggende zaken één voor één naar boven gekomen. Daar zijn we mee aan de slag gegaan.

Door mijn slechte lichaamsbeeld kleedde ik me alleen in wijde kleding. Ik was op zijn zachtst gezegd niet blij met mijn lijf. Sinds mijn 12e had ik eetproblemen: dan weer wel, dan weer niet eten. En ik was te sterk gefocust op wat ‘goed’ eten is en wat ‘slecht’.

Ik had ook veel belemmerende overtuigingen, zoals: ik ben niet de moeite waard, ik ben niet interessant, eigenlijk ben ik nog een klein en nietig meisje, ik trek mafkezen aan, als ik in een relatie ben, dan word ik een bitch.

Het was dus ook logisch dat relaties niet liepen zoals ik zou willen: Ik had een aanvaring gehad met mijn zus (het enige nabije familielid nog), waardoor ik erg van slag was. Ik had een enorm schuldgevoel naar mijn kinderen over alles wat ik fout had gedaan met hen. En ik voelde veel angst voor mannen terwijl ik wel een nieuwe relatie zou willen.

 

Ik durfde toch

Ik vond sommige onderwerpen doodeng om naar te kijken, en door jouw prettige begeleiding durfde ik dat toch.

 

Veel verschillende coachtechnieken

We hebben in een half jaar onder andere gewerkt met systemisch werk, hypnotherapie en voice dialogue. Eén van de inzichten was dat de gevolgen van een verhuizing op mijn negende nog steeds een rol speelden. Ik heb op die leeftijd besloten dat mijn verlangens er blijkbaar niet toe doen. Dat maakte dat ik altijd maar bezig was met anderen, hun mening en hun wensen. En niet goed voor mezelf zorgde.

Verder heb ik tussen twee sessies door in mijn eigen tuin hout staan zagen om mijn boosheid te uiten, ik heb een boze brief geschreven aan mijn zus en die brief, zonder hem te versturen, in mijn tuintje verbrand. En daarna heb ik haar een lieve brief geschreven. Dat heeft me onafhankelijker en veel zachter gemaakt naar haar.

Je gaf me de opdracht om iedere dag drie dingen op te schrijven die ik verlang en die zoveel mogelijk ook waar te maken. Dat is nieuw voor me.

 

Ik zie alles anders

Wat ik aan de sessies gehad heb, is zoveel. Ik zie alles anders.

Het hypnotische gesprek met mijn lichaam heeft me erg diep geraakt. Ik ben nog steeds met haar in gesprek. Ik probeer goed naar haar te luisteren en voor haar te zorgen, al lukt dat nog niet altijd. Ik merk wel een enorme moeheid. Omdat er zoveel is opgeschud en is gebeurd. Mijn lichaam heeft nu veel rust nodig. Gelukkig doe ik nu vaker wat ik nodig heb.

 

Ongelofelijk

Iets ongelofelijks wat ook is gebeurd, wat ik niet had verwacht: ik ben verlost van nachtmerries waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik droomde mijn hele leven al vreselijke dingen. Pas nu ik ze niet meer droom weet ik dat. Sindsdien ga ik graag naar bed.

En ik heb een heel mooi gesprek gevoerd met mijn hogere zelf. Zij heeft een veel positiever beeld van mij dan ikzelf. Dat heeft me ook anders naar mezelf leren kijken.

 

Rust

Ik voel meer rust in de omgang met mijn zus. Ik heb niet meer het idee dat ik iets moet of dat ik iets verkeerd doe. En ook mijn relatie met mijn kinderen is verbeterd, omdat ik het enorme schuldgevoel over wat er gebeurd is toen zij klein waren, nu kwijt ben.

Ik ben minder gespannen en heb geen gevoel van falen meer. Het lukt me om er gewoon te zijn, zonder dat ik iets moet. Ik heb over het algemeen meer rust in mijn leven. Daar ben ik super blij mee.

 

Klik

Annemieke, je bent een bijzonder mens, met humor, empathie, maar ook daadkracht. De klik die we hadden was zeker ook spiritueel. Ik vind het ook knap hoe je ter plekke schakelt met je methodes. Je denkt even na: ik zie ook een lijntje met boven 🙂 en weet wat past op dat moment. Dit in overleg met mij. Super bedankt!

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’