Testimonial long covid

Weer een prachtige (anonieme) testimonial!

Toen ik begon aan het coachtraject had ik last van oververmoeidheid, gespannenheid, stress en onzekerheid. Deze situatie is ontstaan door long-covid in combinatie met een stressvolle baan in een ongezond werkklimaat. Op een schaal van 1-10 was de last die ik hiervan ervaarde vrij hoog, een 8 of 9. Ik was al maanden niet meer aan het werk en voelde me down.

Met dit coachtraject wilde ik in eerste instantie inzicht krijgen in de herkomst en het verminderen van mijn continue gespannenheid. Daarnaast was ik erg benieuwd of ik mijn lichaam kon kalmeren.

 

De belangrijkste doorbraak die ik dankzij dit coachtraject heb bereikt is een fijn vasthoudend gevoel van kalmte, zelfverzekerdheid en rust. Ik had niet gedacht dat ik direct na een sessie zoveel verschil zou voelen en vasthouden. Van een 8 of 9 ben ik naar een gezond level gegaan.

 

Fysiek gezien heb ik direct ook een rustigere ademhaling, voel me meer uitgerust. Mentaal voel ik mij ook een stuk energieker.

Wat mijn vermoeidheid betreft, dit vergt meer dan enkel hypnotherapie, en ik heb wel degelijk baat gehad bij het celniveau gesprek.

 

Ik wil jou graag een 9 geven, gezien de positieve effecten die het mij gebracht heeft, En door jouw open, positieve en motiverende houding en je luisterend oor.

 

Ik zou jouw coaching en dan voornamelijk hypnotherapie aanraden aan diegenen die klachten ervaren waarvan ze eigenlijk niet weten hoe deze op te lossen, of inzicht zouden willen krijgen in waarom zij bepaalde gevoelens of gedrag hebben.

Super bedankt!

 

 

 

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’