Testimonial oplossen angst bij B.

Alweer zo’n prachtige testimonial. Zo mooi dat ik dit kan betekenen voor mensen zoals B.

Ik durfde geen boodschappen meer te doen

Toen ik startte met de sessies bij jou, was ik heel bang om te moeten overgeven in afgesloten ruimtes.  Ik wist wel dat mijn angst niet reëel was, maar toch durfde ik geen boodschappen te doen, geen auto te rijden op de snelweg en nauwelijks naar kantoor te gaan. Laat staan dat ik durfde te gaan vliegen, terwijl ik heel erg van verre vakanties houd. Ik had ook veel buikpijn en de artsen hadden tot dan toe nog niets gevonden. Ik zat in een neerwaartse spiraal en dat maakte dat ik steeds minder durfde en me steeds meer zorgen maakte.

 

Wat is er in de sessies gebeurd?

We hebben hypnotherapie sessies gedaan en gesproken over wat er precies gebeurt in mijn hoofd en lichaam. Je gaf de suggestie om het de hele dag door inchecken in mijn lijf te vervangen door: op welke leuke dingen kan ik me verheugen en welke leuke mensen ga ik ontmoeten?

Ik kwam erachter dat ik in grote oordelen tegen mezelf sprak. Ik was enorm streng en onbegripvol naar mezelf. Die hele kritische stem heb ik gevraagd om me juist aan te moedigen. Ik heb geleerd om liever naar mezelf te kijken, begripvoller, en het als een traject te zien met allemaal kleine stapjes. Het begint allemaal met vertrouwen op jezelf en lief zijn voor jezelf.

 

De negatieve spiraal is gestopt

De sessies bij jou hebben ervoor gezorgd dat ik de eerste stappen weer durfde te zetten naar het ‘normale’ leven. Ik durfde ik weer dingen, zoals boodschappen doen, te proberen om zo weer vertrouwen op te bouwen.  Ook kan ik nu weer met vriendinnen afspreken. Door mezelf aan te moedigen en positief te zijn, kwam ik weer in een positieve spiraal.

Ik voel me beter in balans. Het heeft voor mij een groot verschil gemaakt. Dat de negatieve spiraal stopte is/was me alles waard.

 

Enorm dankbaar

Ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor me hebt betekend. Dat je zo snel tijd vrijmaakte, zodat ik niet verder in de put kwam te zitten. Je warme en oordeelvrije begeleiding maakte ook dat ik me minder eenzaam voelde in mijn angst. Ik hoop dat je nog velen mag helpen.

B.

Foto credits Priscilla Du Preez

 

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’