yellow life-printed balloon

Stressen, hoe doe je dat precies?

K. is een vrouw van eind dertig en ik coachte haar regelmatig met de grote stappen die ze wilde maken in haar leven: het vinden van een geschikte baan, en allerlei dingen in haar leven meer op orde krijgen. 

Wat ik geweldig vind, is als mensen gaan snappen wat ik wanneer met ze doe en het dan ook zelf gaan toepassen. Ook dát werkt natuurlijk, en is een stuk goedkoper 😉. 

‘Hoe doe je dat precies?’ had ik haar al wel eens vaker aan haar gevraagd als ze iets deed wat niet zo prettig voor haar was. Bijvoorbeeld in een sombere stemming blijven hangen of geen overzicht hebben over haar to do’s.  
 
Ik ben zo’n coach die ook hele gekke vragen stelt, zoals: ‘vertel me eens precies wat je doet? Zodat ik dat ook kan leren? Wat zeg je tegen jezelf? Waar is je aandacht? Welke overtuigingen heb je waardoor dit zo goed werkt voor je?’  

Toen ze een keer enorm in de stress zat over een presentatie die ze moest geven, stelde ze zichzelf deze vragen: ‘hoe doe ik dat precies?’ En door er op die manier naar te kijken, nam de stress direct af. Ze was er zelf verbaasd over hoe snel en eenvoudig dat werkte!  
 
Wil jij ook wezenlijke stappen maken in je leven? Kijk op deze pagina of mail me gerust via mailen@metannemieke.com voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Met Annemieke: als je iets wezenlijks wil veranderen….. 

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’