Pure flow voor jou

Coaching

Als (systemisch en NLP) coach en hypnotherapeut help ik jou om je langdurige, onbegrepen fysieke spanningsklachten snel en voorgoed op te lossen, zodat jij weer in de flow komt.

Langdurige onbegrepen klachten

Je fysieke gezondheid belemmert je al veel te lang. Qua werk en privé kun je niet meer doen wat je werkelijk wil. Je bent moe. Hebt pijn. En je baalt er zó van, omdat wat je ook probeert (de huisarts, de fysiotherapeut, mediteren, etc) je klachten gaan niet weg of ze komen steeds weer terug. Het kost je veel te veel energie en levensgeluk.

Maar als je nu niks zou doen?

Brrr… Dat is toch eigenlijk geen optie? Nog langer jezelf laten belemmeren. Dat kost je toch gewoon teveel? Ook al is het spannend om hiermee aan de slag te gaan: want wat kom je tegen? Als je nu niet dapperder bent, dan heb je later spijt. En doe je vooral jezelf tekort. Je dierbaren. En de wereld.

Hoe zou het zijn…

Als jij je weer heerlijk fit voelt en energiek. Als je voelt dat het steeds beter met je gaat. Omdat je oude emoties en pijnlijke gebeurtenissen hebt opgeruimd. Waardoor je niet alleen van je klachten verlost bent, maar ook steeds meer kunt doen waar je zielsgelukkig van wordt. Met iemand naast je, die je liefdevol langs al je blokkades leidt. Dat gun je jezelf toch?!

Ik help je door samen de werkelijke bron van je klachten te vinden. Iets wat je lijf heeft opgeslagen in haar cellen of onbewuste. Bijvoorbeeld emoties over nare gebeurtenissen, iets uit je familiesysteem, rouw of je belemmerende overtuigingen. Die lossen we op of maken we zachter. Daar heb ik een uitgebreide holistische ‘toolbox’ voor met helende fysieke, mentale, emotionele en spirituele oefeningen. Intuïtief en analytisch weet ik precies wat jij nodig hebt.

Een belangrijke stap life-coaching

Je pakt een fysieke klacht aan die je al (veel te) lang wil aanpakken. Simpel, moeiteloos en raak. 

Een hele dag speciaal voor jou

975,-

Een wezenlijke sprong life-coaching

Samen aan de slag met je fysieke klachten. Met als resultaat meer flow, energie en geluk.

Halfjaartraject

675,- per maand

Een essentiële shift life-coaching

Echt grondig werk maken van je fysieke gezondheid, zodat je weer kunt leven zoals jij dat wil.

Jaartraject

625,- per maand

Ervaringen van de mensen met wie ik gewerkt heb

Langgekoesterde dromen

Ik kwam nooit aan mijn eigen langgekoesterde dromen toe en dat maakte me heel verdrietig.

Het belangrijkste resultaat is, jij hebt mij op zoveel vlakken op weg geholpen, waar ik echt de juiste weg kwijt was.

Ik realiseer nu mijn dromen en ik ervaar het leven als erg fijn.

Sandra
Sandra
Ik ga er weer voor!

Annemieke heeft me geholpen weer te (her)ontdekken waar ik als ondernemer nou echt blij van werd. Mijn missie, mijn opdrachtgevers, mijn concrete aanbod… Ik liep steeds tegen dezelfde blokkades op: vooral met mijn zelfvertrouwen. Dankzij een aantal sessies ga ik weer helemaal voor mijn bedrijf in een hele nieuwe vorm! Superfijn

Ilse-de-Boer-LinkedIN-profile.jpg
Ilse de Boer
Hulp bij belangrijke vraagstukken

Super fijne ervaring gehad bij de coaching van Annemieke, ze denkt verder, ze komt met invalshoeken waar je nooit zelf aan zou denken en helpt je op een heel prettige en positieve manier verder in je leven met belangrijke vraagstukken en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Bedankt Annemieke 🙂

joris
Joris Detrie

Werkwijze

Als je aan de slag wil, kun je hierboven jouw traject kiezen. Daarna krijg je een vragenlijst en plannen we de eerste sessie in. We gaan samen kijken wat er aan de hand is, waar je naartoe wil en wat daarvoor nodig is. De gesprekken zijn liefst live in Utrecht, Nieuwegein of (deels) online.

Aan het eind van een traject evalueer ik graag met jou, zodat ik zeker weet dat je tevreden bent en ik mijn hulp steeds verder kan optimaliseren.

Je kunt ook eerst een kennismaking plannen. Je krijgt dan vooraf een paar vragen via de mail toegestuurd. Zorg dat je goed voorbereid bent voor dat gesprek en dat je weet wat belangrijk voor je is. Ik vertel je graag waar ik je bij kan helpen. En dan bepalen we samen of we een match zijn.

FAQ coaching

Ik richt me op langdurige, onbegrepen fysieke spanningsklachten.

Denk aan slapeloosheid, en vermoeidheid, overprikkeld zijn, hoofd-, nek- en rugpijn, een frozen shoulder, tinnitus, hartkloppingen, hyperventilatie, buikpijn en darmklachten, long Covid, burn out, etc.

Fysieke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben: rouw, emoties en onverwerkte gebeurtenissen, belemmerende overtuigingen en ze kunnen doorgegeven zijn via je familiesysteem. Al deze elementen zijn opgeslagen in je lijf. Als je hun boodschap hebt willen horen en hebt begrepen, is heling mogelijk.

Iedereen is anders, daarom heb ik geen standaard methodiek: ik kijk altijd wat jíj nodig hebt. Via logisch nadenken en intuïtie vinden we waar je klachten vandaan komen. De oplossing zit vaak in je onderbewuste. Daarom geloof ik in de kracht van NLP, hypnotherapie en opstellingen. Omdat ik weet, en zelf heb ervaren, hoe effectief het is.

Ik ga het liefst langere trajecten aan. Omdat ik je dan steeds beter leer kennen. En ik mijn coaching alsmaar beter kan afstemmen op jou. Omdat je, als je groeit, telkens weer op een nieuw level tegen dingen aanloopt. En jij weet zelf ook dat je je op meer vlakken kunt ontwikkelen. Ik geloof dat je veel baat kunt hebben van een deskundig, betrokken coach die je kritische vragen stelt en meehelpt bij het vinden van oplossingen. 

Top dat je jezelf dit gunt! Plan gerust een kennismakingsgesprek in.

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’