Rimpels en wallen

Die rimpels, die vermoeide blik. Donkere wallen onder haar ogen. Ze ziet vooral wat ze niet mooi vindt aan zichzelf. Ze heeft allerlei pittige oordelen over haar uiterlijk. Het leidt haar af van de overleggen waaraan ze deelneemt. En daar heeft ze last van.

Mijn coachee is een leuke vrouw van even in de 50. Ook zij moet in deze tijden veel videobellen voor haar werk. En iedere keer trekt haar eigen beeld haar aandacht. Haar professionaliteit lijdt eronder. Ze wil van deze negatieve focus op haar uiterlijk af.

In de hypnotische symbolenreis die ik met haar deed, gebeurde er iets prachtigs. Er ontstond een symbool wat maakte dat er veel meer zachtheid ontstond. Daarna voelde ze dat ze helemaal goed is zoals ze is.

Weken later vraag ik haar hoe het is. Het is echt zó anders zegt ze. En ik kan me weer richten op mijn cliënten en collega’s. En op het werk wat gedaan moet worden. Ik kijk liefdevol naar mijn eigen gezicht. Ik ben er heel blij mee!

Wil jij de kracht van hypnotherapie ontdekken? Stuur me gerust een persoonlijk bericht.

Foto credits Danie Franco

#coaching #hypnotherapie #opstellingen

Rimpels en wallen

Die rimpels, die vermoeide blik. Donkere wallen onder haar ogen. Ze ziet vooral wat ze niet mooi vindt aan zichzelf. Ze heeft allerlei pittige oordelen over haar uiterlijk. Het leidt haar af van de overleggen waaraan ze deelneemt. En daar heeft ze last van.

Mijn coachee is een leuke vrouw van even in de 50. Ook zij moet in deze tijden sveel videobellen voor haar werk. En iedere keer trekt haar eigen beeld haar aandacht. Haar professionaliteit lijdt eronder. Ze wil van deze negatieve focus op haar uiterlijk af.

In de hypnotische symbolenreis die ik met haar deed, gebeurde er iets prachtigs. Er ontstond een symbool wat maakte dat er veel meer zachtheid ontstond. Daarna voelde ze dat ze helemaal goed is zoals ze is.

Weken later vraag ik haar hoe het is. Het is echt zó anders zegt ze. En ik kan me weer richten op mijn cliënten en collega’s. En op het werk wat gedaan moet worden. Ik kijk liefdevol naar mijn eigen gezicht. Ik ben er heel blij mee!

Wil jij de kracht van hypnotherapie ontdekken? Stuur me gerust een persoonlijk bericht.

Foto credits Danie Franco

#coaching #hypnotherapie #opstellingen

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’