Wat we samen kunnen bereiken

Reviews

Je wil natuurlijk weten wat anderen over de samenwerking met mij gezegd hebben. Over hoe dat bevalt. Hieronder vind je een paar uitgebreidere verhalen. En de reviews die ik ontving via Google en Trustpilot.

Als je zelf contact met me wil opnemen, ik kijk er naar uit!

Testimonials van mijn coachees

Selectie van reviews

Grote, blijvende vooruitgang

“Annemieke is een heel natuurlijke, prettige coach die je vanaf het begin op je gemak doet voelen. Door de combinatie van intuïtie, technieken en gedegen kennis weet ze verrassende en diepgaande inzichten te genereren bij de cliënt. Ik heb grote, blijvende vooruitgang geboekt in mijn sessie met haar. Aanrader!”

Ella-Dorren.jpeg
Elda Dorren
Hulp bij belangrijke vraagstukken

Super fijne ervaring gehad bij de coaching van Annemieke, ze denkt verder, ze komt met invalshoeken waar je nooit zelf aan zou denken en helpt je op een heel prettige en positieve manier verder in je leven met belangrijke vraagstukken en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Bedankt Annemieke 🙂

joris
Joris Detrie
Enorme transformatie

“Wat een aanrader! Annemieke combineert haar kracht als coach, opsteller, trainer en mens. Ze schept een ruimte waarin alles welkom is. Ze stelt scherpe vragen en voelt haarfijn aan, wat er nodig is om in korte tijd een enorme transformatie te bereiken. Prachtig, liefdevol, oordeelloos en respectvol!”

janneke.jpg
Janneke van Oorsouw
Nuchter én spiritueel

“Fijne combinatie van nuchter en spiritueel. Annemieke geeft heldere instructies en heeft een mooie mix tussen leiden en volgen.
Aanrader!”

Inge.png
Inge Morrenhof
Een heel fijn mens

“Als je wilt groeien, ben jij bij Annemieke op het juiste adres. Slim, kundig, ruimhartig en relativerend. Een heel fijn mens.”

 

Anna-1.jpg
Anna Tjalsma
Orde in de wirwar

“Annemieke brengt orde in de wirwar van een vraagstuk waar je mee zit door de juiste vragen te stellen. Ze is zeer toegewijd en ondersteunend.”

 

Caro.jpg
Caro Buiskool

Alle google en trustpilot reviews

krijg een indruk van hoe ik werk

via de ervaringen van anderen die jou voorgingen

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’