One day retreat: Connect met je lijf
6 juli 2022

one day retreat

“Het was heel bijzonder om mijn lijf te horen praten, terwijl ik écht luisterde.” 

Wat? Via bewegen, energetisch werk, mini-opstellingen en hypnose gaan we op diepere lagen kijken naar je langdurige fysieke spanningsklachten.

Want: je onbewuste weet veel meer van jouw lijf dan je bewuste. Daar zitten de inzichten en de oplossingen.

Wie? Mensen met langdurige fysieke spanningsklachten

Wat kun je verwachten?

We beginnen de dag met het verkennen van de spanningen in je lichaam. Ook gaan we aan de slag met mini opstellingen waarin iedereen inzichten krijgt in zijn lijf en de klachten.  

Op verschillende momenten is er tijd voor een hotseat, vergelijkbaar met een vraagsteller bij een opstelling. Diegene ontvangt een hypnotisch gesprek, een DTI (Deep Trance Identification) met het eigen lichaam. Dit is zowel helend voor de ontvanger als voor de hele groep.

Tot slot integreer je alle inzichten van de dag met heerlijke, zachte, ontspannende yoga.

Je wil van je klachten af!

Het zou toch zonde zijn als je leven nog langer wordt bepaald door je klachten? Als die gezondheidsproblemen je blijven beperken? Je fysieke spanningsklachten, zoals pijn in je nek en schouders, hoofdpijn of slapeloosheid, komen steeds weer terug. Hopeloos. Wat je ook doet: naar de fysiotherapeut, mindfulness… Het helpt niet. Of maar even. Het kost je veel te veel energie. 

Hoe heerlijk zou het zijn?

Geen spanning meer, geen pijn of andere klachten. De energie die je over hebt, kun je nu aan mooie en leuke dingen besteden!

Wij geloven dat het kan, als je anders leert luisteren naar je lijf. Van die kennis heb je de rest van je leven plezier.

Ticket One day retreat

Ticket voor deelname aan deze hele bijzondere dag

Woensdag 6 juli 2022 van 9-17 uur, incl. lunch.

Tot en met 12 juni geldt het early bird tarief van €249. Daarna gaat de prijs naar €299,-

€ 249,-

VIP-ticket met hotseat One day retreat

Ticket voor deelname aan deze hele bijzondere dag

+ een van de hotseats is voor jou

Woensdag 6 juli 2022 van 9-17 uur, incl. lunch.

Tot en met 12 juni geldt het early bird tarief van €449. Daarna gaat de prijs naar €499,-

€ 449,-

Zij gingen jou voor:

Diep geraakt

“Het hypnotische gesprek met mijn lichaam heeft me erg diep geraakt. Ik ben nog steeds met haar in gesprek. Ik probeer goed naar haar te luisteren en voor haar te zorgen, al lukt dat nog niet altijd.”

isabella-and-zsa-fischer-uVJpBuJn0p0-unsplash
Inge
Wakker geschud

“Het was heel bijzonder om mijn lijf te horen praten, terwijl ik écht luisterde. Het zei hoeveel last het heeft van mijn afkeuring. Dat heeft me wakker geschud.”

IMG_7259
T.
Last van me af

“Ik voel nog steeds die lichtheid en meer aanwezig in mijn lijf. Je hebt echt een last van me afgehaald waarvan ik nooit snapte waarom die niet wegging.”

IMG_3496
Viola

Over Annemieke en Janneke

Annemieke Claassen

Annemieke is ervaren begeleider van opstellingen en hypnotherapeut met voorliefde voor de DTI. Ook is ze master practitioner NLP en bezielend coach.

Meer over Annemieke

mailen@metannemieke.com

Janneke Schuurman

Janneke heeft als yoga- en meditatiedocent al veel retraites begeleid. Ook is ze energetisch therapeut en ayurvedisch voedings- en levensstijl coach.

Meer over Janneke

info@jannekeyoga.nl

Veelgestelde vragen

Voor mensen met langdurige fysieke spanningsklachten, zoals gespannen spieren, pijn in nek en schouders of hoofdpijn. Of slapeloosheid.

Het wordt een dag met afwisselend bewegen en rust. Inzichten en integratie. Waarin we tijd nemen voor opstellingen, DTI’s en yoga en beweging. De gezonde lunch is inbegrepen.

Nee, iedereen kan meedoen. Je komt gewoon zoals je bent. Je hoeft niet eens je best te doen 😉

Als je last hebt van paniekaanvallen of een zware burnout, is eerst individuele begeleiding aan te raden.

Als je hoogzwanger bent, dan is deze dag niet zo geschikt omdat we denken dat er dan andere aandachtspunten bij jou spelen.

Twijfel je of je mee kunt doen met de beweging en yoga, neem dan even contact met ons op.

We hebben een locatie in (de buurt van) Utrecht op het oog. We zijn in afwachting van de bevestiging. We laten het zo snel mogelijk weten.

Kleding waar je je lekker in kunt bewegen, dus geen strakke spijkerbroek of een kokerrokje 😉

We raden je aan wat verschillende laagjes mee te nemen.

In de zaal dragen we geen schoenen. Dus neem lekkere sokken mee.

Met een VIP-ticket krijg je alles wat je ook krijgt met een regulier ticket. Daarbij krijg je op deze dag een hotseat DTI (zie die vraag).

DTI staat voor Deep Trance Identification. Het betekent dat je in trance gaat, en als het ware in de energie van je lichaam stapt. Dan interview ik jouw lichaam met de vragen die we van tevoren hebben bedacht.

Hoeveel controle denk je dat je hebt? 😉 Een groot deel van onze handelingen wordt juist bepaald door ons onbewuste. Dat betekent dus dat jij daar nog geen grip op hebt. Je neemt je vast wel eens iets voor (gezonder eten, meer sporten, meer focus, etc.) en dan doe je het tóch anders dan je van plan was. Dat wordt gestuurd door je onbewuste.
Door deze dingen in hypnose te bekijken kun je je juist bewust worden van datgene wat er in je onbewuste gebeurt. En: Tijdens een sessie weet je precies wat er gebeurt en doe je geen dingen die je normaal gesproken ook niet zou doen, die tegen jouw waarden in gaan.

Veel mensen hebben bij hypnose associaties met ergens op een toneel kakelen als een kip. Persoonlijk heb ik niks met showhypnose. Wat dat betreft lijkt hypnose op een deegroller. Een deegroller? Ja! Heel handig als je lekkere dingen wil bakken. En je kunt er ook iemand mee slaan. Zoals een deegroller een tool is, is hypnose ook een tool. Ik wil het alleen gebruiken om er voor jou zinvolle dingen mee te doen. Zorg dus dat je je therapeut vertrouwt. Dan hoef je niet bang te zijn om gekke dingen te doen.

Ons onbewuste heeft vele functies. Jou beschermen is er een van. Het is zelfs een belangrijke functie. Misschien heb je nare dingen meegemaakt. De nadruk ligt op het vinden van antwoorden en oplossingen.

Ja zeker! Geef dat maar door na je aanmelding.

Heb je nog andere vragen of twijfels? Daar zijn we heel benieuwd naar. Zou je ons die dan willen laten weten? Mail ons gerust via mailen@metAnnemieke.com.