Ervaringen van de ondernemers met wie ik gewerkt heb

Flow met diepgang

Je hebt me in 5 coachingsessies weer helemaal aan gezet. Door je brede kennis en kunde heb je me elke keer weer positief weten te verrassen. Het voelt alsof er een aantal zaken uit mijn verleden zijn opgeruimd, daarvoor ben ik dankbaar. Ik kan steeds makkelijker kiezen voor de dingen die er voor mij toe doen in werk en privé. DANK

Ivo-1.jpeg
Ivo de Boer
Ik ga er weer voor!

Annemieke heeft me geholpen weer te (her)ontdekken waar ik als ondernemer nou echt blij van werd. Mijn missie, mijn opdrachtgevers, mijn concrete aanbod… Ik liep steeds tegen dezelfde blokkades op: vooral met mijn zelfvertrouwen. Dankzij een aantal sessies ga ik weer helemaal voor mijn bedrijf in een hele nieuwe vorm! Superfijn

Ilse-de-Boer-LinkedIN-profile.jpg
Ilse de Boer
Hulp bij belangrijke vraagstukken

Super fijne ervaring gehad bij de coaching van Annemieke, ze denkt verder, ze komt met invalshoeken waar je nooit zelf aan zou denken en helpt je op een heel prettige en positieve manier verder in je leven met belangrijke vraagstukken en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Bedankt Annemieke 🙂

joris
Joris Detrie

Ervaringen van mijn coachees en vraagstellers

Grote, blijvende vooruitgang

“Annemieke is een heel natuurlijke, prettige coach die je vanaf het begin op je gemak doet voelen. Door de combinatie van intuïtie, technieken en gedegen kennis weet ze verrassende en diepgaande inzichten te genereren bij de cliënt. Ik heb grote, blijvende vooruitgang geboekt in mijn sessie met haar. Aanrader!”

Ella-Dorren.jpeg
Elda Dorren
Ik neem meer mijn eigen plek

“Wauw, ik had niet verwacht dat het zo’n effect zou hebben! De symbolenreis gaf mij helderheid en een duidelijk effect; ik neem steeds meer mijn eigen plek in in deze wereld. Dankjewel Annemieke, het was een mooie, helende ervaring!”

jorien.jpg
Forien van den Belt
Enorme transformatie

“Wat een aanrader! Annemieke combineert haar kracht als coach, opsteller, trainer en mens. Ze schept een ruimte waarin alles welkom is. Ze stelt scherpe vragen en voelt haarfijn aan, wat er nodig is om in korte tijd een enorme transformatie te bereiken. Prachtig, liefdevol, oordeelloos en respectvol!”

janneke.jpg
Janneke van Oorsouw

Ervaringen van mijn vraagstellers en representanten

Nuchter én spiritueel

“Fijne combinatie van nuchter en spiritueel. Annemieke geeft heldere instructies en heeft een mooie mix tussen leiden en volgen.
Aanrader!”

Inge.png
Inge Morrenhof
Een heel fijn mens

“Als je wilt groeien, ben jij bij Annemieke op het juiste adres. Slim, kundig, ruimhartig en relativerend. Een heel fijn mens.”

 

Anna-1.jpg
Anna Tjalsma
Orde in de wirwar

“Annemieke brengt orde in de wirwar van een vraagstuk waar je mee zit door de juiste vragen te stellen. Ze is zeer toegewijd en ondersteunend.”

 

Caro.jpg
Caro Buiskool

Ervaringen van mijn coachees

Verhelderend tot de kern

Wat een verademing een sessie met Annemieke!!! Op een fijne manier vraagt ze door tot de kern, dit werkt zo verhelderend dat hiermee mijn probleem al opgelost is. Super bedankt Annemieke! Je bent een mooi mens!

Willemijn
Willemijn
Eyeopeners

Tijdens een voorgesprek met Annemieke kreeg ik al een inzicht in mijn probleem. En gaf mij dat al een eyeopener voor mijzelf. Haar manier van vraagstelling en het luisteren naar je, voelt als heel fijn en betrokken. Ze is professioneel en kundig, vriendelijk en doortastend. Ze helpt je echt verder.

Sonja
Sonja
Inzicht in mijn gedrag
Dankzij Annemieke heb ik inzicht gekregen waar bepaald gedrag vandaan kwam. Daar ben ik zeer dankbaar voor. Ze heeft mij op een hele kalme en rustige manier hier doorheen geloodst. Ik kijk uit naar de volgende sessie 😊
Marijon vd Voort
Marjon van der Voort

Alle google en trustpilot reviews

krijg een indruk van hoe ik werk

via de ervaringen van anderen die jou voorgingen

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’