Opstellingen

Laat jouw energie en levenslust weer stromen!

Herken je dit?

  • Je zit vast in je leven. Het lijkt alsof je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Iets blokkeert je, maar je weet niet wat.
  • Je hebt de neiging somber of angstig te zijn, en daar wil je iets aan doen. Want je hebt zo veel meer te bieden!
  • Je hebt moeite met het gedrag van bepaalde mensen of ‘types’. Bijvoorbeeld familieleden, je baas of die ene vriend(in). Het levert te vaak gedoe op, en dat vreet energie.

Hoe zou het zijn als…

  • Je blokkades uit de weg zijn geruimd. En de weg vrij is tussen jou en de doelen die jij zo graag wilt bereiken. Die leuke, zinvolle baan. Een goede, fijne relatie met de belangrijke mensen om je heen. Of je weer blij en vrij voelen.
  • Je eindelijk zo vrijuit, levenslustig en groots kan leven, zoals je dat diep van binnen zo graag wilt. Als je weer echt van betekenis kunt zijn.
  • De belangrijke relaties in je leven weer op orde zijn, waardoor je met een open hart en op een relaxte manier met elkaar contact hebt.

Opstellingen met Annemieke

Opstellingen zijn een hele effectieve manier om je blokkades om te ruimen. Ik help je namelijk via je diepere lagen – systemisch – te kijken naar wat er echt aan de hand is.

Wat belemmert je? Waar houd jij jezelf tegen? Wat is er tot stilstand gekomen? Wat is de werkelijke bron van je vraag of probleem?

Samen kijken we hoe we daar weer beweging kunnen brengen (of juist rust). En hoe we jouw energie en levenslust weer laten stromen! Kijk bij de FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen!

Opstellingen als representant

Je kunt je eigen vraag inbrengen tijdens een opstelling of meedoen als representant. Dat laatste is een mooi gebaar naar de vragensteller! En: vaak worden er voor jou ook dingen duidelijk in je eigen systeem. Kijk bij de FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen en in de agenda voor de nu geplande opstellingen.

Als je een opstelling bij me wil doen

We hebben eerst samen een voorbereidend gesprek, zodat je tijdens de opstelling de juiste vraag kunt stellen. Uiteraard help ik je om je vraag zo duidelijk mogelijk te krijgen. Tijdens de opstelling begeleid ik jou volledig om naar de diepere lagen in je systeem te kijken, en inzicht te krijgen in je blokkade. Na de opstelling hebben we nog een afrondend gesprek om de impact van de opstelling te bespreken. Hoe ga je nu verder? Welke mooie nieuwe stappen kun je zetten?

Praktisch

Wanneer: zie de agenda of geef je wensen door! Dan plannen we een datum voor jou.

Investering:
349 euro om jouw specifieke vraag in te brengen, inclusief voorbereiding en vervolggesprek (excl. btw voor ondernemers, incl. btw voor particulieren)

Locatie: in/rond Utrecht of online

Meer weten? Zie de Veelgestelde vragen

Doen?

Wil jij graag een effectieve opstelling doen? Bel of mail me gerust. Liever eerst even bellen en nader kennismaken? Prima plan. Dan kun je me meteen je eventuele vragen stellen, en kijken of het klikt!