Oplossen kan niet

Want ik heb hem al heel lang.

𝘎𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘦π˜₯𝘦𝘯
Voor sommige mensen is dat een waarheid. Wat mij betreft is de duur van je klacht geen reden om te denken dat je hem niet kunt oplossen. Bij mensen met jarenlange apneu, rugpijn, hoofdpijn en bij chronische vermoeidheid heb ik allemaal grote, duurzame verbeteringen kunnen realiseren. Het is niet moeilijker dan een klacht die er nog maar kort is.

𝘞𝘒𝘒𝘳 𝘻π˜ͺ𝘡 π˜₯𝘦 𝘰𝘱𝘭𝘰𝘴𝘴π˜ͺ𝘯𝘨?
Dus het kan ook zijn dat je nog niet de voor jou juiste oplossingsrichting hebt gevonden.
Misschien helpt denken en praten niet. En ook fysieke middelen of ingrepen niet. Misschien zit de oplossing in je onbewuste of je familiesysteem.

𝘜π˜ͺ𝘡π˜₯𝘒𝘨𝘦𝘯π˜₯
Ik vind het super uitdagend om mee te kijken, juist als je al van alles geprobeerd hebt en niets hielp (echt/voorgoed). Dan kan ik alles uit de kast halen.

Daag jij me uit? Kom maar door!


Foto credits ik zelf, ook een uitdaging die ik al een paar keer heb beklommen 😊

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van β€˜Met Annemieke’