Never change a winning team

“Dit werkt goed bij mij en dat juist niet”, zei ze, na een paar sessies.
Ze had al vier weken geen hypo’s meer. En ik ben heel benieuwd hoe ontspannen ze de komende tijd zal zijn.

𝘗𝘳𝘦𝘤𝘪𝘦𝘴 𝘢𝘧𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘮𝘥
Inmiddels kan ik zoveel verschillende methodes en technieken toepassen, dat mijn trajecten steeds preciezer afgestemd zijn op mijn coachees. Het is een gezamenlijke ontdekkingsreis, waarbij ik mijn ideeën voorleg en mijn coachees keuzes kunnen maken. Zij zijn immers de expert over zichzelf en ik ben de expert in mijn vak. Ik geniet er enorm van om te snappen én aan te voelen wat werkt voor wie. Waarbij ik iedereen natuurlijk juist ook uitdaag om anders te gaan kijken, anders verandert er niks.

Soms werkt variatie goed.
Soms werkt het beter om een probleem aan te vliegen vanuit een onverwachte invalshoek.
Soms moet je ook gewoon meer doen van wat goed werkt en niet meer doen wat niet werkt.

Zij en ik, wij zijn a winning team.

#coaching #opstellingen #hypnotherapie #NLP

Foto credit Glen Carrie

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’