‘Neeeee doe niet!!’

‘Neeeee doe niet!!’ schreeuwde een stemmetje in mij, een jaartraject bij deze businesscoach
….Wat zullen mensen van je denken…
….Dat is echt veel te veel geld…
….Daar hoor jij toch niet bij…
….Jij kan dat niet…

En tegelijk fluisterde er ook een andere stem in mij:
….Veel beter leren hoe je je volledige waarde kunt gaan geven, hoe gaaf is dat?
….Het ein-de-lijk niet meer zo alleen doen in het ondernemerschap, dat zou heerlijk zijn.
….Gelijkgestemden, veel leren van andere mensen met een snel brein…inspirerend!
….Een coach heeft ook zelf een coach nodig… tuurlijk.

De fluister heeft gewonnen van het geschreeuw. Wat ben ik na de eerste twee livedagen van afgelopen week bij Suzanne van Schaik ontzettend blij. Dat ik gekozen heb om nog meer te investeren in mijn ontwikkeling en groei. Wat een stretch was dat, poeh. Ik heb al eerder heel veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor 4.000 euro voor een opleiding draaide ik mijn hand niet meer om. Maar dit is andere koek.

En juist dat bedrag heeft al mijn eagerness weer wakker gemaakt. Maakt dat ik all-in ga. Ik word echt uitgedaagd en ik daag mezelf uit. Om alles uit mezelf te halen wat erin zit. Ik heb zo’n zin om komend jaar weer een grote sprong te maken.

Yesss! Je gaat meer van me zien en horen. Wat ik doe en voor wie. Tipje van de sluier: ik werk graag met je als je een ondernemer bent die vastgelopen is, en ik leer je om van je shit je goud te maken. Stuur me een berichtje als je meer wil weten!

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’