Mijn unieke mix

Ik heb een grote rugzak met technieken in huis. Al deze technieken zet ik in om jou verder te brengen en jouw probleem te ontrafelen. Je voelt je lichter en weet weer wat je gaat doen, en je gaat het ook doen!
Je ervaart weer rust, overzicht en vertrouwen. Wat eerst vast zat voelt nu weer vrij en licht, alsof de wind er weer lekker doorheen kan blazen en de zon gaat schijnen.

 

In mij vind je een unieke combinatie van superpraktisch en no-nonsense aan de ene kant met een sterke intuïtie en empathie aan de andere.

Met precies de juiste vragen kan ik jou in korte tijd laten zien waar jouw belemmeringen liggen en je weer het vrije, eigen pad tonen. De wereld voelt weer simpel en je weet wat je te doen hebt.
Ik luister, ik vraag. Jij voelt je gehoord en gezien. Kunt ontspannen.

  • Systemisch werk, waarin we kijken naar hoe jouw familiesysteem jou belemmert je eigen rol te nemen en vrij te leven. En daarnaast werk ik ook graag heel symbolisch, omdat dat snel heel diep gaat
  • Technieken uit NLP die je helpen om op een positieve en vrije manier te denken, voelen en doen.
  • Overzicht scheppen: soms is wat een probleem nodig heeft alleen maar ‘ordenen’. Ik maak grote bergen overzichtelijk, zodat jij stap voor stap je weg kan vervolgen.
  • Ook werk ik graag ervaringsgericht: bij mij zal je ook veel doen. In beweging komen. Dansen. Soms ook letterlijk met sporten.

Voor mij is niet snel iets te gek. Sterker nog, ik werk graag met grote en spannende thema’s als dood, angst of depressiviteit. Juist omdat ik een diep vertrouwen heb dat achter elk donker licht zit. Dat licht kan ik jou laten ervaren.