Mijn achtergrond

Ik heb veel geleerd wat ik kan gebruiken voor jou:

Sinds 2000 ben ik heel regelmatig representant geweest. Ik vind het heel interessant en magisch. Ik leer iedere keer veel over mezelf en anderen. Verder heb ik veel leiderschapsworkshops gevolgd waarbij opstellingen gebruikt werden. En zelf de opleiding gedaan bij Phoenix in Utrecht (systemisch werken) en Systemisch coachen bij Hylke Bonnema en ‘Ondersteunende opstellingen bij fysieke en psychische aandoeningen’ bij Nienke Binkhorst van Coach inn.

Mijn belangrijkste inzicht is dat ik voel dat ik een alleengeboren tweeling ben. Hoewel dat niet bewezen is. Dat betekent dat ik eerst als tweeling in de baarmoeder heb gezeten en alleen geboren ben. Ik heb daarna ontdekt welke invloed dat heeft (gehad) op mijn leven. Dat een groot deel van mijn depressiviteit en eenzaamheid daar vandaan komen

NLP is Neuro Linguistisch programmeren. Een hele mond vol. Voor mij is het een toolbox met technieken die gemodelleerd zijn van iemand of een groep die iets goed kan. Het gaat voornamelijk over communicatie en het bereiken van doelen.

Lang geleden heb ik een hele practitionersopleiding via audio gevolgd en daarna op diverse vlakken gebruikt: in werk, persoonlijk, met mijn kinderen. Ik heb de practitioners- en de masteropleiding gedaan bij Sensolid.

Wat ik er zo mooi aan vind: je (lijf/onderbewuste) weet veel meer dan je denkt! Dat kun je in oefeningen gebruiken om verder te komen in je leven. Je taal en denken en lichaamshouding zijn essentieel voor je geluk.

Op Venwoude heb ik een combinatie van lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, ademwerk en andere methodieken geleerd en geoefend. De trainingen die ik heb gevolgd: Vrouweninitiatie, Opening, Fundament en Centaur.

Wat voor mij belangrijk is, is dat ik een visie op mijn leven geschreven heb. Daarin komt samen wie ik ben en wat ik te doen heb in dit leven.

Tony is een Amerikaanse lifecoach. Ik ben naar UPW (Unleash the Power Within) geweest in 2018 en 2019.

Heeft me beide keren veel energie gegeven en zorgt ervoor dat ik beter voor mezelf zorg. Bovendien heb ik belemmerende overtuigingen getransformeerd. Van: “het is beter dat ik niet op deze wereld ben” naar “ik voeg unieke waarde toe”. Dat heeft een enorme verandering voor mij teweeg gebracht.

Voor mij is Reiki een manier om universele levensenergie door te geven en te zuiveren. Ik ben vaak verrast hoe warm mijn handen worden en hoeveel impact een behandeling heeft.

Het klinkt misschien als op de sofa liggen en in trance gebracht worden. Of op een toneel staan en alles doen wat de hypnotiseur zegt.

Voor mij is de kern dat je met hypnotische taal kunt zorgen dat mensen meer open staan voor suggesties. Daarin kun je hen begeleiden naar wat ze graag willen.

Je kunt dit in het dagelijks leven gebruiken, maar ook in coaching.

Ook mijn werkervaring zet ik natuurlijk in voor jou. Van Technische Natuurkunde studeren, brandweerofficier, informatiemanager, procesmanager, Lean Black Belt (verbeteren van processen), tot manager en consultant.

Mijn focus is altijd de waarde van het werk voor de klant en het werkgemak en werkplezier van de medewerkers.