Losse draadjes in je hoofd

De symptomen bij long covid klachten zijn heel divers: hoofdpijn, overprikkeling, vermoeidheid, problemen met zien, concentratieproblemen, etc. Bij iedereen is de combinatie van klachten weer anders. En er zijn ook overeenkomsten.

๐˜–๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ
Vandaag sprak ik twee jonge vrouwen met long covid klachten. Voor beiden was het grootste probleem op dit moment het snel overprikkeld zijn. Beiden beschreven een gevoel van losse of kapotte draadjes in je hoofd. Hoe gek dat ook klinkt. Gelukkig vind ik niks gek. ๐˜’๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ด๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ, zei de รฉรฉn. ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ, zei de ander. Beiden heb ik een hypnotherapie sessie gegeven, waardoor ze allebei het gevoel hadden dat het veranderde in hun hoofd. Ik hoop beiden over een paar weken weer te spreken om te horen hoe het met hen gaat. Ik houd je graag op de hoogte!

๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ?
Heb jij dat gevoel ook dat de verbindingen in je hoofd hersteld moeten worden? Door long covid of een andere oorzaak? Neem gerust contact met me op. Ik kijk graag wat ik voor je kan doen.

#coachingย #opstellingenย #hypnotherapieย #NLP
Foto credits Kier.. in sight

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag รฉรฉn keer per maand een inspiratiemail van โ€˜Met Annemiekeโ€™