Loopbaancoaching

Zo vind je die zinvolle nieuwe baan die echt bij jou past

Lees ook door als je je nu geen coaching kunt veroorloven! Want dan heb ik een interessant aanbod voor je onderaan deze pagina.*

Je wilt zo graag weer aan het werk:

 • Want je bent helaas ontslagen, je hebt zelf ontslag genomen of je hebt bijvoorbeeld een burn-out gehad.
 • Want je wil zo graag weer van betekenis zijn
 • Maar het in je eentje zoeken naar nieuw werk waar je blij van wordt, kost je bakken vol tijd en energie
 • Want dan heb je weer meer geld te besteden

Helaas heeft je zoektocht naar die leuke nieuwe baan tot nu toe te weinig opgeleverd: 

 • Je weet niet goed wat je nou echt wilt. Welke functie? Welke branche? Dezelfde? Of een hele andere kant op?
 • Je weet niet goed waar je die leuke baan vindt die echt bij jou past.
 • Je krijgt nu nog de ene afwijzing na de andere. En daar word je knap onzeker van.
 • Zelf kom je niet verder bij het vinden van die leuke nieuwe baan.

Maar als je geen hulp zoektBrrr…  

 • Dan ben je bang dat het zoeken veel te lang gaat duren en dat je misschien nooit meer aan het werk komt
 • Dan voel je dat je alsmaar futlozer wordt en steeds minder zelfvertrouwen krijgt
 • Dan blijf je de eindjes maar aan elkaar knopen…

Meer energie: als je een geweldige nieuwe baan hebt, stroomt het weer! Als je zelfverzekerd en met plezier al jouw talenten weer kunt inzetten.

Meer zin: je levert de zinnige bijdrage die je wil leveren. Daardoor heb je weer meer zin in het leven. Je bent trots op je nieuwe baan en op jezelf.

Meer rust: je inkomsten zijn weer op orde, wat een verschil. En je hebt geen stress meer of je ooit nog een leuke nieuwe baan gaat vinden. En je hebt de baan die bij jou past.

Herkenbaar?

Als ervaren loopbaancoach kan ik ook jou helpen bij het vinden van een leuke nieuwe baan. Een baan die echt bij jou past. Dit zijn de verschillende opties:

Je krijgt alvast een paar nieuwe mooie inzichten voor het vinden van je leuke, zinvolle nieuwe baan.

Gratis

Makkelijke Keuzes
Traject

Je krijgt meer inzicht in je grootste vraagstuk over het succesvol vinden van jouw interessante nieuwe baan.

€395 excl. btw (*)

Geweldige Baan
Traject

Je vindt die leuke, zinvolle nieuwe baan die écht bij jou past. 

€895 excl. btw (*)

(*) Heb je momenteel weinig te besteden? Je kunt deze investering eventueel betalen van je eerste maanden salaris van je nieuwe baan! Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis adviesgesprek.

Annemieke Claassen
Annemieke Claassen

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke Claassen, ervaren loopbaancoach in Utrecht. Ook jou help ik graag om die baan te vinden waar jij wezenlijk zielsgelukkig van wordt. Ik ga voor minimale interventie met maximale impact. Hierbij maak ik gebruik van het onderbewuste, omdat daar vaak de oplossingen liggen. Met NLP, hypnose of opstellingen bijvoorbeeld. Zo komen we samen lekker snel tot de kern.

Hierbij ben ik jouw sparringpartner, bullshitdetector, mogelijkhedenverzinner, supporter en accountability-buddy. Een mix van intuïtie, intelligentie en actie. Mild en met scherpe vragen. Zodat jij – samen met mij – mooie nieuwe stappen kunt zetten op weg naar jouw ideale, zinvolle nieuwe baan!

"Annemieke is een fantastische (loopbaan)coach die je met veel gevoel en bijzondere opdrachten door een moeilijke tijd heen weet te loodsen. Haar sterk ontwikkelde intuïtie en no nonsens aanpak leiden tot verrassende resultaten. Je komt er beslist wijzer uit - niet alleen wat je kansen op de arbeidsmarkt betreft, maar ook als mens. Ik gun iedereen een Annemieke! "
Karin Amstutz
"Super fijne ervaring gehad bij de coaching van Annemieke. Ze denkt verder. En ze komt met invalshoeken waar je nooit zelf aan zou denken. Ze helpt je op een heel prettige en positieve manier verder in je leven met belangrijke vraagstukken en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Bedankt Annemieke :-)"
Jos Detrie

Doen?

Wil jij weten welke baan nu echt bij jou past? Korte metten maken met wat je nu nog tegenhoudt? En mijn begeleiding om die ideale baan te vinden?