Loopbaancoaching

Zo vind je die zinvolle nieuwe baan die echt bij jou past

Qua werk wil je nu écht iets anders:

  • Je haalt geen voldoening (meer) uit je werk. Je bent uitgekeken op je huidige baan. De sfeer op je werk is niet prettig. Of je baan staat op de tocht.
  • Je gaat nu te vaak met tegenzin naar je werk. En ‘s avonds kom je uitgeput thuis.
  • Je slaapt slechter. Je voelt je onrustig en onzeker. Gefrustreerd. Moedeloos. Moe.
  • Dit heeft ook invloed op je privéleven. En daar baal je van.
  • Je hebt keuzestress: je twijfelt en piekert. Wat wil ik écht? Waar ben ik goed in? Je loopt vast. En je durft maar geen stappen te zetten.
  • Want je weet niet hoe je zelf de juiste keuze maakt voor een leuke nieuwe baan, het ondernemerschap of misschien toch een interessante opleiding…

Want als je nu niks zou doen? Brrr…

  • Dan blijf je maar hangen in die onbevredigende baan. Thuis doelloos op de bank hangen. En eindeloos netflixen.
  • Terwijl je heel goed weet dat je nu echt andere keuzes moet en wilt maken: dat knaagt. Dat frustreert!
  • Dan baal je iedere dag dat je niet je hart hebt gevolgd.
  • Want je gebrek aan levenslust gaat ook ten koste van de relatie met je partner, kinderen, familie en vrienden. En andere dingen waar je blij van wordt…

Want dit wil je juist wél graag:

Méér energie: het stroomt weer als je straks een geweldige, zinvolle baan hebt. Als je zelfverzekerd en met plezier al jouw talenten kunt inzetten.

Méér toegevoegde waarde: je levert de zinnige bijdrage die je zo graag wilt leveren. Daardoor heb je zelf weer meer zin in het leven. En ben je weer trots op jezelf.

Méér rust: je voelt dat je dan weer op de juiste plek zit. Het klopt allemaal weer. En dat voelt goed.

Herkenbaar?

Als ervaren loopbaancoach kan ik ook jou helpen bij het vinden van een leuke nieuwe baan, die echt bij jou past! Dit zijn de verschillende opties:  

Gratis
Adviesgesprek

Je krijgt alvast een paar nieuwe mooie inzichten voor het vinden van je leuke, zinvolle nieuwe baan.

Gratis

Makkelijke Keuzes
Traject

Je krijgt meer inzicht in je grootste vraagstuk over het succesvol vinden van jouw interessante nieuwe baan.

€395 excl. btw

Geweldige Baan
Traject

Je vindt die leuke, zinvolle nieuwe baan die écht bij jou past. 

€895 excl. btw

Annemieke Claassen
Annemieke Claassen

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke Claassen, ervaren loopbaancoach in Utrecht. Ook jou help ik graag om die baan te vinden waar jij wezenlijk zielsgelukkig van wordt. Ik ga voor minimale interventie met maximale impact. Hierbij maak ik gebruik van het onderbewuste, omdat daar vaak de oplossingen liggen. Met NLP, hypnose of opstellingen bijvoorbeeld. Zo komen we samen lekker snel tot de kern.

Hierbij ben ik jouw sparringpartner, bullshitdetector, mogelijkhedenverzinner, supporter en accountability-buddy. Een mix van intuïtie, intelligentie en actie. Mild en met scherpe vragen. Zodat jij – samen met mij – mooie nieuwe stappen kunt zetten op weg naar jouw ideale, zinvolle nieuwe baan!

“Annemieke zou in eerste instantie mijn jobcoach zijn voor een aantal sessies maar het werd al snel veel meer dan dat. Ze kijkt heel goed naar jou als persoon en wat jij nodig hebt. Ze stelt de juiste en kritische vragen, waardoor je tot heldere inzichten komt. Annemieke wil ik 100 % aanbevelen aan eigenlijk iedereen die open staat voor zelfontwikkeling en dus groei."
Martine Graven
“Je hebt me in 5 coaching sessies weer helemaal aangezet. Door je brede kennis en kunde heb je me elke keer weer positief weten te verrassen. Het voelt alsof er een aantal zaken uit mijn verleden zijn opgeruimd. Daarvoor ben ik dankbaar. Ik kan steeds makkelijker kiezen voor de dingen die er voor mij toe doen in werk en privé.”
Ivo de Boer

Doen?

Wil jij weten welke baan nu echt bij jou past? Korte metten maken met wat je nu nog tegenhoudt? En mijn begeleiding om die ideale baan te vinden?