Genezen van long COVID

Long COVID

Je hebt Long COVID. Dat betekent dat je last hebt van een of meer van diverse symptomen. Van vermoeidheid tot brainfog en van hoofdpijn tot slapeloosheid.

Je hebt al van alles geprobeerd, zoals fysiotherapie en ergotherapie en een diëtist. Het is wel wat beter maar je voelt je nog lang niet fit.

Veel wat ooit vanzelfsprekend was, is dat nu niet. Het is enorm frustrerend allemaal.

 Je vraagt je af of het ooit zal stoppen. Je ziet mensen die al jaren deze klachten hebben en niet meer kunnen werken. Wat een schrikbeeld!

Jij wil

Je wil natuurlijk klachtenvrij zijn. Met de nadruk op vrij. Vrij om alles doen wat je wil. Jouw leven op jouw manier.

Je wil zo graag weer gewoon meedoen met het leven. Met je gezin. In je relatie. Met je bedrijf, op je werk. En leuke dingen doen, want daar is niet veel van over gebleven.

Maatwerk

Ik lever maatwerk. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft iets anders nodig. Mijn aanpak is holistisch, dus ik kijk naar wat er onder je klachten zit. Hoe kunnen we jouw lijf helpen om weer gezond te zijn? Ik gebruik daar (o.a.) hypnotherapie, opstellingswerk en NLP voor.

Halfjaartraject

bla

Halfjaartraject xxx

Je krijgt:

  • om de week online coachingcalls met hypnotherapie NLP en systemisch werk
  • allerlei algemene en op maat gemaakte oefeningen en zelfhypnoses.
€ 495,- per maand

Eerst mijn stem horen zelfhypnoses

Als je je opgeeft, krijg je de twee zelfhyposes die ik nu heb gemaakt en alle volgende die ik maak.

 

 

Gratis

Zij gingen jou voor:

Diep geraakt

“Het hypnotische gesprek met mijn lichaam heeft me erg diep geraakt. Ik ben nog steeds met haar in gesprek. Ik probeer goed naar haar te luisteren en voor haar te zorgen, al lukt dat nog niet altijd.”

isabella-and-zsa-fischer-uVJpBuJn0p0-unsplash
Inge
Wakker geschud

“Het was heel bijzonder om mijn lijf te horen praten, terwijl ik écht luisterde. Het zei hoeveel last het heeft van mijn afkeuring. Dat heeft me wakker geschud.”

IMG_7259
T.
Last van me af

“Ik voel nog steeds die lichtheid en meer aanwezig in mijn lijf. Je hebt echt een last van me afgehaald waarvan ik nooit snapte waarom die niet wegging.”

IMG_3496
Viola

Over Annemieke

Annemieke Claassen

Annemieke is ervaren begeleider van opstellingen en hypnotherapeut met voorliefde voor de DTI. Ook is ze master practitioner NLP en bezielend coach.

Meer over Annemieke

mailen@metannemieke.com

Veelgestelde vragen

We gaan samen op onderzoek uit wat werkt voor jou. 

Het programma werkt het beste als je al een tijdje aan de slag bent met je persoonlijke ontwikkeling.

Het is niet voor jou als je gelooft dat je klachten puur fysiek zijn. 

We spreken online af of live in Utrecht.

Hoeveel controle denk je dat je hebt? 😉 Een groot deel van onze handelingen wordt juist bepaald door ons onbewuste. Dat betekent dus dat jij daar nog geen grip op hebt. Je neemt je vast wel eens iets voor (gezonder eten, meer sporten, meer focus, etc.) en dan doe je het tóch anders dan je van plan was. Dat wordt gestuurd door je onbewuste.
Door deze dingen in hypnose te bekijken kun je je juist bewust worden van datgene wat er in je onbewuste gebeurt. En: Tijdens een sessie weet je precies wat er gebeurt en doe je geen dingen die je normaal gesproken ook niet zou doen, die tegen jouw waarden in gaan.

Veel mensen hebben bij hypnose associaties met ergens op een toneel kakelen als een kip. Persoonlijk heb ik niks met showhypnose. Wat dat betreft lijkt hypnose op een deegroller. Een deegroller? Ja! Heel handig als je lekkere dingen wil bakken. En je kunt er ook iemand mee slaan. Zoals een deegroller een tool is, is hypnose ook een tool. Ik wil het alleen gebruiken om er voor jou zinvolle dingen mee te doen. Zorg dus dat je je therapeut vertrouwt. Dan hoef je niet bang te zijn om gekke dingen te doen.

Ons onbewuste heeft vele functies. Jou beschermen is er een van. Het is zelfs een belangrijke functie. Misschien heb je nare dingen meegemaakt. De nadruk ligt op het vinden van antwoorden en oplossingen.

Heb je nog andere vragen of twijfels? Daar zijn we heel benieuwd naar. Zou je ons die dan willen laten weten? Mail ons gerust via mailen@metAnnemieke.com.