Liever zelfhelend vermogen dan pillen

Er zijn situaties waarin het gebruiken van medicatie die symptomen onderdrukt een juiste keuze kan zijn. Een paracetamolletje tegen de hoofdpijn, een slaappil om uitputting te voorkomen.

๐˜‹๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ
Dus ik ben niet tegen medicatie. Dat even als disclaimer vooraf. Ik was ooit dolblij met morfine toen ik heftige pijn had door een zenuwbeknelling in mijn bil. Wat een geschenk was dat! Het gaf de mogelijkheid tot ontspanning en herstel.

๐˜๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต
Ik denk wel dat het gebruik van medicatie een stuk omlaag kan. En dan vooral het regelmatige gebruik. Want er zijn veel klachten die van binnenuit opgelost kunnen worden.

๐˜ž๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ
Niet omdat het โ€˜tussen je oren zitโ€™. Wel omdat alles ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ค๐ซ๐ฎ๐ข๐ง ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ง veel meer wijsheid en zelfhelend vermogen bevat dan de meeste mensen denken. En dat we contact kunnen maken met wijsheid, waar die dan ook vandaan komt.

๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ:
โญ De vrouw die ik twee weken geleden hielp met haar steeds terugkerende hoofdpijn zei: โ€œik heb nog wel last, maar het liep niet meer zo op. Daar ben ik heel tevreden over. En ik verwacht dat het zich helemaal gaat oplossen.โ€
โญ De man met last van long covid klachten zei bij de start van ons traject: โ€œik voel me een pak vlaโ€. En na een paar sessies had dat vla-gevoel plaats gemaakt voor kracht.
โญ De vrouw met langdurige vermoeidheid zag haar energie van een 5 naar een 7,5 gaan na een opstelling waarbij er onenigheid tussen haar moeder en oma werd uitgesproken.

Wil jij je zelfhelend vermogen benutten? Plan gerust een afspraak met me in.

#coachingย #opstellingenย #hypnotherapieย #NLP

Foto credits Towfiqu Barbhuiya

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag รฉรฉn keer per maand een inspiratiemail van โ€˜Met Annemiekeโ€™