Je onbewuste is geniaal

Je onbewuste is als een negenjarig geniaal kind
Logisch dat het niet werkt, dacht ik vanochtend. Ik was gefrustreerd dat ik zelf niet beter gebruik maak van mijn eigen onbewuste. Dat zou ik toch moeten kunnen? Ik ben al zo vaak ook zelf in hypnose geweest, dan is zelfhypnose toch een eitje? Nee dus.

๐˜›๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜น
Hoe dat komt? Mijn gedachten zijn te complex voor mijn onbewuste. Als ik ergens aan denk, heb ik direct allerlei associaties, zie ik zijpaadjes. Ik denk aan allerlei aspecten en ik heb veel vragen.

๐˜๐˜บ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ต
Als hypnotherapeut leer je het onbewuste te beschouwen als negenjarig geniaal kind. Negenjarig omdat het goed werkt om simpele, overzichtelijke instructies te geven. Geniaal omdat je open mag staan voor alle wijsheid die in het onbewuste verborgen is.

๐˜Œ๐˜น๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต
Dus vanaf vandaag ga ik experimenteren met passende vragen en instructies voor mijn onbewuste. Gelukkig houd ik ervan om dingen simpel te maken.

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฅ: ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ?

Foto credits Annoesjka Graaf

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag รฉรฉn keer per maand een inspiratiemail van โ€˜Met Annemiekeโ€™