Ik verpest mijn eigen leven

Ik hoor het vaker:

โ€œAnnemieke, ik wil het niet meer. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ.ย (Dat gaat vaak over angsten en belemmerende gedachten). Ik weet het. Het is heel onlogisch. ๐„๐ง ๐ข๐ค ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ฌ๐ญ ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง.ย En ik kan er toch niet mee stoppen, hoe hard ik het ook probeer.โ€

Ook vandaag bij deze nieuwe coachee voel ik de enorme frustratie. En het verdriet. En de boosheid. En de angst dat het zo blijft.

Een ander zei: โ€œ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ. Zo naar!โ€

Ik zie vaak dat het iets ouds is dat aandacht nodig heeft. Dus in plaats van het weg te willen hebben, vraag eens wat het te vertellen heeft. Net als bij een fysieke klacht.

Die klacht, of die gedachten, die wil je niet. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Kom je er alleen niet uit? Hoor je niets of snap je de boodschap niet? Ik help je graag! Laat het me weten.

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag รฉรฉn keer per maand een inspiratiemail van โ€˜Met Annemiekeโ€™