Ik maak nu mijn dromen waar

Deze uitgebreide testimonial is van Sandra, die wil ik je niet onthouden….

 

“Ik kwam bij jou om mijzelf weer terug te vinden. Ik was altijd maar bezig voor anderen: mijn ouders, mijn man en kinderen. Daardoor kwam ik nooit aan mijn eigen langgekoesterde dromen toe en dat maakte me heel verdrietig.

 

Ik was maar tegen de stroom op aan het zwemmen, met het idee, als ik nou maar heel goed en heel hard zwem, dan komt het wel goed. Maar bijzonder is, om juist een andere route te gaan, het ineens vanzelf gaat. Het mooiste waren de inzichten, dat er veel verdriet zat op plekken, waar ik niet wist dat het zo heftig was.

 

Bij jou kan ik mijn hart luchten, zonder dat ik het gevoel krijg, dat ik iets niet goed doe. Je stelt de juiste vragen om verder te komen. En…. ik wist niet dat hypnose zoiets moois en effectiefs was… Het belangrijkste resultaat is, Jij hebt mij op zoveel vlakken op weg geholpen, waar ik echt de juiste weg kwijt was. Mijn kracht en geloof, dat als ik iets wil, dat ik dat kan bereiken. En als het even sputtert, dan weet ik wat te doen om weer de goede kant op te gaan. De verandering door de opstelling blijft maar doorgaan. Die goede flow is nog steeds aanwezig, ik realiseer nu mijn dromen en ik ervaar het leven als erg fijn. Ik blijf je in mijn omgeving promoten!”

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’