Schakel de effectieve hulp van je onbewuste in!

hypnotherapie

Hypnose is een combinatie van ontspanning én focus. Je kritische mind gaat even naar de achtergrond gaat waardoor jij makkelijker toegang krijgt tot je onbewuste. Dit is de plek waar vele inzichten en oplossingen gevonden worden. En, als je het spannend vindt: weet dat ik ook vaak in een hypnotisch gesprek al veel voor je kan doen!

Met hypnotherapie kun je met bijna alle problemen aan de slag. Ik richt me met name op belemmerende overtuigingen en langdurige fysieke klachten.

Wat wil jij veranderen?

Wil je je belemmerende gedachten veranderen, zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik kan het niet’, ‘ik ben het niet waard’ of ‘ik doe er niet toe’? Ben je het helemaal zat dat dit soort zinnetjes telkens maar weer door je hoofd spoken? En dat ze ervoor zorgen dat je niet doet wat je écht wilt?

Of wil je een langdurige fysieke klacht oplossen? Heb je lang genoeg getobd met je gezondheid of met pijn in je lijf? Kom je niet verder in de reguliere geneeskunde? Weet je nog steeds niet wat de oorzaak is, of weet je het wel maar gaat het toch nog niet beter?

Blijf niet langer tobben…

Het zou toch zonde zijn als je leven nog langer wordt bepaald door deze problemen en klachten? Als die gezondheidsproblemen je blijven beperken? Als je steeds naar die vervelende stemmetjes moet blijven luisteren?

Hoe zou het zijn...

Hoe zou het zijn als je vooral helpende dingen denkt over jezelf. Als je jezelf stimuleert, dappere keuzes maakt en steeds meer het leven leeft waarnaar je verlangt. Als je lijf gewoon lekker voelt. En jij weer alles kunt doen wat je wilt. Ik ga graag samen met jou op onderzoek in je onbewuste, zodat jij weer kunt doen wat je zo graag wilt. Daarbij hecht ik er veel belang aan dat dit, als dat relevant is, in goede samenwerking met jouw reguliere arts(en) gebeurt.

Een grote verbetering dat probleem de wereld uit

Drie coachingsessies:

in overleg kiezen we voor hypnotherapie, NLP of voice dialogue. Je krijgt ook suggesties om thuis mee verder te gaan.

 495,-

Jouw transformatie een paar problemen opgelost

Zeven coachingsessies:

in overleg kiezen we voor hypnotherapie, NLP, voice dialogue of een opstelling. Je krijgt oefeningen met grote impact.

 1495,-

Een essentiële shift op meer levensgebieden

Zeventien coachingsessies:

In overleg kiezen we voor hypnotherapie, opstellingen (max. twee), NLP, voice dialogue, etc. We kijken samen naar je voortgang.

 3475,-

Ervaringen van mijn coachees

Verhelderend tot de kern

Wat een verademing een sessie met Annemieke!!! Op een fijne manier vraagt ze door tot de kern, dit werkt zo verhelderend dat hiermee mijn probleem al opgelost is. Super bedankt Annemieke! Je bent een mooi mens!

 

Willemijn
Willemijn
Eyeopeners

Tijdens een voorgesprek met Annemieke kreeg ik al een inzicht in mijn probleem. En gaf mij dat al een eyeopener voor mijzelf. Haar manier van vraagstelling en het luisteren naar je, voelt als heel fijn en betrokken. Ze is professioneel en kundig, vriendelijk en doortastend. Ze helpt je echt verder.

Sonja
Sonja
Inzicht in mijn gedrag

Dankzij Annemieke heb ik inzicht gekregen waar bepaald gedrag vandaan kwam. Daar ben ik zeer dankbaar voor. Ze heeft mij op een hele kalme en rustige manier hier doorheen geloodst. Ik kijk uit naar de volgende sessie 😊

 

achterkant
Marjon van der Voort

Werkwijze

Je kunt hierboven kiezen welk traject er het beste bij jou past. Vervolgens krijg je een intakeformulier en plannen we een eerste sessie in. Mijn sessies zijn bij voorkeur live. Online is zeker ook een optie. De frequentie van de sessies spreken we af in onderling overleg, dat is altijd maatwerk.

Aan het eind van een traject evalueer ik graag met jou, zodat ik zeker weet dat je tevreden af kunt sluiten en ik mijn hulp steeds verder kan optimaliseren.

Vragen over hypnotherapie

Hoeveel controle denk je dat je hebt? 😉 Een groot deel van onze handelingen worden juist bepaald door ons onbewuste. Dat betekent dus dat jij daar nog geen grip op hebt. Je neemt je vast wel eens iets voor (gezonder eten, meer sporten, meer focus, etc.) en dan doe je het tóch anders dan je van plan was. Dat wordt gestuurd door je onbewuste.
Door deze dingen in hypnose te bekijken kun je je juist bewust worden van datgene wat er in je onbewuste gebeurt. En: Tijdens een sessie weet je precies wat er gebeurt en doe je geen dingen die je normaal gesproken ook niet zou doen, die tegen jouw waarden in gaan.

Veel mensen hebben bij hypnose associaties met ergens op een toneel kakelen als een kip. Persoonlijk heb ik niks met showhypnose. Wat dat betreft lijkt hypnose op een deegroller. Een deegroller? Ja! Heel handig als je lekkere dingen wil bakken. En je kunt er ook iemand mee slaan. Zoals een deegroller een tool is, is hypnose ook een tool. Ik wil het alleen gebruiken om er voor jou zinvolle dingen mee te doen. Zorg dus dat je je therapeut vertrouwt. Dan hoef je niet bang te zijn om gekke dingen te doen.

Ik zorg er altijd voor dat je weer goed uit je hypnose komt (ook wel trance genoemd). Bovendien kun je er ook weer zelf uit komen. Je kent het vast wel dat je op de snelweg rijdt en ‘opeens’ een stuk verder bent dan je dacht. Dan was je ook in trance. En daarna ben je er vast ook weer helemaal zelf uit gekomen, toch? Dat doen onze hersenen gewoon voor ons. Dat gaat vanzelf.

Ons onbewuste heeft vele functies. Jou beschermen is er een van. Het is zelfs een belangrijke functie. Misschien heb je nare dingen meegemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat ons onbewuste ons presenteert wat we aan kunnen. Dat heb ik in mijn vele coachingssessies tot nu toe ook altijd ervaren.

Eén standaardvraag kun je altijd in mijn hypnotherapiesessies verwachten, hoewel iedereen anders is en met een ander probleem bij me komt. En dat is mijn vraag: “Wil je in hypnose?” Ik ga pas aan de slag als je volmondig “ja” zegt.

Heb je nog andere vragen of twijfels ? Daar ben ik heel benieuwd naar. Zou je mij die dan willen laten weten? Mail me gerust via mailen@annemieke.com.

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’