Hypnoseles dag 6 van 12 bij het HIN

Sommige problemen lossen zich op zonder dat je weet hoe.

De techniek die we geleerd hebben op lesdag 6 vind ik heel vreemd. Je gebruikt vingersignalen die rechtstreeks door je onbewuste worden gegeven. Je vraagt je onbewuste brein om een probleem op te lossen. Meestal gaat het over gedrag dat je liever anders wil, zoals nagelbijten. En hoe je onbewuste het oplost weet je niet, je merkt alleen dát het is opgelost.

Ik heb het zelf ondervonden: Een van mijn medestudenten heeft deze techniek gebruikt bij mij. Mijn probleem was dat ik heel vaak dezelfde woorden in de verkeerde volgorde typte, bijv. voro en nara in plaats van voor en naar. En nu ben ik dus dit blogje aan het typen en het typen gaat echt veel meer in de juiste volgorde. Hoe vreemd en handig is dat? Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!


Wil je zoiets geks ook een keer ervaren? Stel je vraag dan gerust in een berichtje.

#hypnose#coaching#loopbaan

Foto van Bernard Hermant

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’