Hypnose training dag 4 van 12 bij het HIN

Mijn ongeduld
Vandaag zat ik in een donkere kelderkast. Pikdonker was het daar. En toch zag ik iets: een uil. Het leek wel een verhaal van Harry Potter…. En die uil had me iets te vertellen. Dat ik mag voelen wat er is als ik me ongeduldig voel. Interessant!

Symbolenreis
De prachtige techniek die ik vandaag leerde, heet de symbolenreis. Daarin neemt je onbewuste je mee naar een bijzondere plek waar een symbool voor je klaar ligt dat een relatie heeft met het probleem waarvoor je de hypnose ondergaat. Heel vaak is dat een verrassende plek, met een verrassend symbool en een verrassende les.

Wat wil jouw onbewuste jou zeggen?
Misschien wil jij luisteren naar wat jou onbewuste je te vertellen heeft? Het probleem kan van alles zijn: vervelende gevoelens, lastige keuzes, blokkades of belemmerende overtuigingen. Als je gehoor wil geven aan de roep van je onbewuste, stel je vraag dan gerust in een privéberichtje. Tot mijn examen wil ik 100x oefenen. Je betaalt een vrijwillige bijdrage, die je na afloop kunt bepalen.

#hypnose#coaching#loopbaan

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’