Hypnose training dag 3 van 12 bij het HIN

Effectief vaag
Dat had ik nooit gedacht van mezelf: dat ik vaag praten fijn zou vinden. Ik houd juist van lekker concreet. En nu is daar vaag aan toegevoegd. Je vraagt je misschien af hoe dat kan. Nou: vandaag in hypnose les leerde ik de term ‘effectief vaag’.

Smullen
Van de woorden en zinnen die ik vandaag geleerd heb, smult je onbewuste. Daardoor gaat ze er heel soepeltjes in. Het onbewuste vult de lege plekken vanzelf op, want dat heeft maar weinig nodig. En dat zorgt ervoor dat je je snel kunt ontspannen, en dat je veel gemakkelijker problemen kunt oplossen. Problemen zoals angsten en belemmerende overtuigingen. Ook kun je nare gevoelens vervangen door een goed gevoel.

Ook ervaren?
Misschien wil jij ervaren hoe snel je in hypnose jouw probleem kunt oplossen? Als je nieuwsgierig bent, geef me dan nu een seintje via een privéberichtje. Tot mijn examen wil ik 100x oefenen. Je betaalt slechts een vrijwillige bijdrage, die je na afloop kunt bepalen.

PS. Dit berichtje zit ook vol met ‘effectief vage’ taal 🙂

#hypnose#coaching#loopbaan

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’