Hypnose training dag 1 van 12 bij het HIN

Vandaag is het echt begonnen. De eerste dag van mijn hypnose training bij het HIN. En ik heb genoten! Mijn doel is om mijn coachees nog beter te kunnen helpen om hun blokkades te doorbreken. Blokkades zitten vaak in je hoofd, dat ken je vast wel…. Ik heb ze ook. Dus daar wil ik er zelf ook nog wel een paar van kwijt.

Volgzaam

We hebben vandaag veel geoefend. En toen ik vandaag zelf in hypnose was, was ik echt enorm verbaasd. Ik voelde me zo ongebruikelijk volgzaam. Mijn ‘eigenwijze ik’ was helemaal stil. Als je me een beetje kent, weet je vast dat dat niet zo snel gebeurt. Dan weet je dat ik snel denk, en graag invloed heb op wat er gebeurt.

De potentie van hypnose

Door deze ervaring voelde ik nog meer de potentie van hypnose. Met hypnose omzeil je je kritisch denken. Dat is handig als je hoofd zich snel ergens mee bemoeit. By the way: ik ga je niet laten kakelen als een kip zoals bij toneelhypnose. Ik zet hypnose alleen in om jou te ondersteunen in wat je wil bereiken.

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’