Hypnose les dag 5 van 12 bij het HIN

Soms is alleen vragen stellen al genoeg
Iets heel belangrijks realiseerde ik me tijdens een oefening vandaag. Er zijn dingen die ik uitstel, zoals opruimen in huis of sommige dingen die ik wil verbeteren in mijn bedrijf. Wat ik uitstel heeft allemaal te maken met de hoeveelheid keuzes die ik dan moet maken. En ik ben dan bang de verkeerde keuzes te maken. En ik realiseerde me opeens dat ik eigenlijk nog nooit spijt heb gehad van iets wat ik weggegeven of verkocht heb. Dus dan ben ik eigenlijk bang voor iets wat nooit gebeurt! Da’s niet zo handig!

De juiste vragen
We hebben op lesdag 5 geoefend met vragen te stellen om het probleem inzichtelijk te krijgen. Zodat je als hypnotherapeut weet met welk probleem je coachee precies aan de slag wil. En soms is het dus helemaal niet meer nodig om ergens nog aan te gaan werken. Dan is door de vragen al een kwartje gevallen en is het probleem al opgelost. De juiste vragen stellen is zó belangrijk! Blij dat ik daar weer meer over geleerd heb.

Wil jij ook meer inzicht in je probleem? Heb je bijvoorbeeld ook last van uitstelgedrag? Neem gerust contact met me op, via een bericht! Ik hoop snel van je te horen.

Foto van Dan Gold
#coaching#hypnotherapie#uitstelgedrag

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’