Goede raad van je lijf

Natuurlijk wist ze niet hoe haar steeds terugkerende hoofdpijn er vanbinnen uit zag.
๐˜•๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต.
Behalve als ik je die vragen stel.

Hoe ziet het eruit? Is er geluid? Is er beweging? Hoe zou het voelen als je het kon aanraken?
De hersenen waren wat warmer, roder en meer opgezwollen. En ze zag er bliksemschichtjes.

โ€˜Ja tuurlijk (not)โ€™ denk je misschien: ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ. Zo werkt dat niet voor mij.
Snap ik.
En toch.
๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ.

We hebben haar hersenen om raad gevraagd.
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ:
Wat cruciaal is, is dat mijn ademhaling rustig is. Dan gaat de hoofdpijn weer weg. Of hij komt niet eens.
En wat ik nu doe, maakt het juist erger. Ik denk: ik moet harder werken want straks krijg ik meer pijn. En daardoor wordt het juist erger.

Ben benieuwd hoe dit verder gaat. ๐˜”๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ. Als je het leuk vindt, dan houd ik je op de hoogte!

Foto credits Towfiqu Barbhuiya

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag รฉรฉn keer per maand een inspiratiemail van โ€˜Met Annemiekeโ€™