Workshop van depressiviteit naar levenslust

Datum: 27/09/2019

Tijd: 9:00-15:00

Locatie: Utrecht

De blauwe lucht. Je weet dat die er is, alleen je kunt hem niet meer zien. Er is alleen nog maar die donkere berg of die diepe put. Uitzichtloos.

Chronische depressiviteit en diepe dips, ik ken ze persoonlijk allebei, en weet dus hoe het is. Dit thema kan zeker met je systeem te maken hebben. Met iets wat je al heel lang mist. Met (onverwerkte) rouw of de dood. Van jezelf of iemand uit een vorige generatie. Vaak zonder dat je dat zelf weet. Naast bijvoorbeeld fysieke oorzaken. Samen onderzoeken en helende stappen zetten. In een veilige bedding. Het is een diep thema en als je hieraan werkt kan er heel wat verschuiven.

Wil jij ook meer je levenslust en blijdschap voelen? Of heeft een van je dierbaren te maken met depressiviteit? Meld je dan aan!

We zullen starten met oefeningen waarbij iedereen mee kan doen. Daarna is er ruimte voor drie opstellingen.

Geef je op via het formulier hieronder
Vragen? Bel of app 06-2201 7841

Je mag natuurlijk iemand meenemen of dit event doorsturen aan iemand die je dit gunt (graag zelfs!). Investering: 100 euro. Mocht dat een onoverkomelijke drempel voor je zijn, neem dan even contact met me op. De workshop is inclusief thee, koffie en wat lekkers.