Persoonlijke kracht en IBD

Datum: 31/10/2020

Tijd: 10:00 tot 13:00

Locatie: Online

Ziekte en gezondheid

* Heb jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa?

* Krijg je ook wel eens het gevoel dat je geleefd wordt door je ziekte?

* Lukt het door vermoeidheid, stress en negatieve gevoelens niet om de juiste beslissingen te nemen voor een rijk en vervuld leven?

Schrijf je dan nu in voor de workshop persoonlijke kracht en IBD van systemisch coach Annemieke Claassen en life coach en IBD-er Elda Dorren.-

> Herontdek de persoon achter de ziekte en pak de regie terug over je ziekte – en je leven.Door middel van op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde coachingstechnieken als Acceptance and Commitment Therapy en systemisch werk, maar ook de beproefde methode NLP geven we je in één ochtend de tools om wat los te komen van je ziekte, sterker in je schoenen te staan en te ontdekken wat jij – de mens achter de patiënt – echt wilt.-

> Zet nu een stap richting meer contact met jezelf en een groter gevoel van eigenwaarde.

Deze workshop geef ik met:
Elda Dorren (1977) is life coach voor mensen met IBD en heeft zelf al meer dan 20 jaar de ziekte van Crohn. Door de jaren heen volgde zij een aantal Europees gecertificeerde coach-opleidingen met als basis Acceptance and Commitment Therapy. Elda ziet altijd de potentie in iemand en bekrachtigt graag de regie van de cliënt. Vanuit verbinding, authenticiteit en positiviteit werkt zij aan succesvolle trajecten met IBD’ers. Ze woont en werkt in Rotterdam.

Na de workshop is het mogelijk om tijdens een biologische lunch na te praten met de andere deelnemers en vragen te stellen aan de coaches.

Prijs per persoon: 77 euro.

Er is maximaal plek voor 4 deelnemers.

Meld je op het formulier aan