Keuzes in werk

Datum: 13/02/2020

Tijd: 19:00-22:00

Locatie: Utrecht

Keuzes in werk

Introductieavond Keuzes in werk
Ben je na je vakantie al heel snel aan de volgende toe? Wil je iets anders qua werk? Een andere baan? Voor jezelf beginnen? Misschien is er al heel lang een stemmetje in je achterhoofd en je kijkt wel om je heen. Maar ondertussen zit je nog steeds ‘veilig’ op dezelfde plek. En ben je daar niet meer echt tevreden over.


Tijd voor nieuwe stap

Wordt het nu echt tijd voor een nieuwe stap? En wil je het samen doen? Gun je jezelf een stok achter de deur? Meld je dan nu aan!

Wat gaan we doen?

Ik help je met onderzoeken en stappen zetten. Je ‘bewuste’ en zeker ook je ‘onbewuste’ komen aan bod. Je zult via verschillende werkvormen (o.a. NLP en systemisch werk) te weten komen: Waar sta ik nu? Wat wil ik echt? Welke aspecten zijn belangrijk voor me? Wat zijn mijn (evt. belemmerende) overtuigingen? Welke volgende stappen kan ik zetten?


Waardevolle bijdrage

Het is belangrijk dat je je prettig voelt met je werk. En het is helemaal fijn als je weet dat je een waardevolle bijdrage levert aan iets wat belangrijk voor je is.


Vervolg

Deze avond is een introductie voor het vervolgtraject: Keuzes in werk, dat eind februari start. Daarin zullen we samen verder onderzoeken en ook praktisch aan de slag gaan.

Geef je op via het formulier.

Vragen? Neem gerust contact met me op!
Je mag natuurlijk iemand meenemen of dit event doorsturen aan iemand die je dit gunt (graag zelfs!). Investering: 29 euro incl. btw. De workshop is inclusief thee, koffie en iets lekkers.