Doorbraak bij Long Covid

Schrijven over wat mijn coachees bereikt hebben, vind ik echt het allerleukst. Ik gun het ze zó!

Bijvoorbeeld het verhaal van een leuke sportieve jonge man die al lang last heeft van long Covid. Binnen drie sessies al zoveel resultaat, it makes my day!

𝘋𝘰𝘰𝘳𝘣𝘳𝘢𝘢𝘬
“De belangrijkste doorbraak die ik heb bereikt is een fijn vasthoudend gevoel van kalmte, zelfverzekerdheid en rust. Ik had niet gedacht dat ik direct na een sessie zoveel verschil zou voelen en vasthouden. Vooral het direct wegvallen van stress en gespannenheid.

Ik raad jouw coaching en dan voornamelijk hypnotherapie aan aan diegenen die klachten ervaren waarvan ze niet weten hoe deze op te lossen, of inzicht zouden willen krijgen in waarom zij bepaalde gevoelens of gedrag vertonen waar zij last van hebben.”

Herken je jezelf daarin? Neem gerust contact met me op!

#coaching #opstellingen #hypnotherapie #NLP

Foto credits Annoesjka Graaf

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’