De vraag der vragen

Als jij doelen stelt, hoe doe je dat?

Meestal betekent doelen stellen dat je gaat bedenken wat je wil bereiken en wanneer. En vervolgens hoe je dat gaat doen. En wat je daarvoor nodig hebt. Als je fanatiek bent ga je alle letters van SMART nog ff af. Ja toch?

 

𝘞𝘒𝘡 𝘷𝘦𝘳𝘨𝘦𝘦𝘡 𝘫𝘦 π˜₯𝘒𝘯?

Volgens mij vergeet je dan, net als de meeste mensen, het belangrijkste.

Namelijk de vraag der vragen: hoe wil je je voelen?

 

π˜‰π˜’π˜΄π˜ͺ𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘬𝘦𝘢𝘻𝘦𝘴

Mijn coachee, een 50-plusser, zei van de week: jeetje, zo heb ik er nog nooit naar gekeken! Als ik eerder had geweten hoe ik me wil voelen, had ik bepaalde keuzes echt anders gemaakt.

 

𝘞𝘦𝘳𝘬𝘣𝘭𝘒π˜₯ 𝘰𝘯𝘡𝘷𝘒𝘯𝘨𝘦𝘯?

Wil je ook je top 3 gewenste gevoelens bepalen en deze als criteria gebruiken bij de keuzes die je maakt in je business en je leven? Wil je mijn werkblad van mogelijke gewenste gevoelens ontvangen? Stuur me gerust een berichtje. Dan stuur ik het naar je op.

 

Wil je een half jaar lang steeds van zulke fijne vragen en opdrachten krijgen die precies bij jou passen? Plan dan een kennismaking.

Foto credits Towfiqu Barbhuiya

 

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van β€˜Met Annemieke’