Dag 5 van 9 Master NLP, hypnose en Reiki Bij SenSolid

Diep, diep, diep onder de indruk ga ik straks slapen.

Degene die ik vandaag begeleidde had als overtuiging: ik mag niet mezelf zijn. Met een hele mooie oefening hebben we die veranderd naar: ik mag helemaal mezelf zijn en ik leef mijn eigen leven. Tijdens deze oefening heeft deze coachee zoveel overbodige ballast opgeruimd, dat was echt ongelofelijk. Ik vond het heel bijzonder om dat te mogen begeleiden. Ik was er ontroerd van.

Daarna heb ik de groep laten ervaren wat een opstelling kan doen. Ook altijd fijn om te doen.

En vanavond weer de kracht van hypnose gevoeld, zelf begeleid en ondergaan. Dat is fijn ontspannend dus ik kan heerlijk voldaan gaan slapen.

Zou jij ook een keer willen weten hoe hypnose is? Of een belemmerende overtuiging omzetten naar een helpende? Laat het maar weten!

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’