Pure flow voor jou én je bedrijf!

coaching

Als life-coach help ik jou als ondernemer om nu écht je (on)bewuste blokkades op te lossen zodat je van je sh*t je goud maakt. Omdat je dan zakelijk en privé doet wat essentieel is voor jou. Je wordt gelukkig van je bedrijf en verdient er ook nog lekker geld mee.

We kijken ook naar de persoonlijke kant, alles om je bedrijf heen wat invloed heeft op jou en dus ook op je bedrijf. Zoals je (beperkende) overtuigingen en je relaties. Maar ook of je de basis in je leven op orde hebt, zoals je fysieke conditie, een prettige en opgeruimde woonplek, en of er nog losse eindjes in je leven zijn.

Loop je steeds tegen hetzelfde aan?

Je weet niet meer waar je heen wil: keuzestress! Of je weet dat wel, maar het lukt je niet om dit te realiseren. Je loopt steeds meer vast op een voor jou wezenlijk onderdeel van je leven: de groei van je bedrijf. Je relaties. Je fysieke of mentale gezondheid. Je stoot steeds je neus aan dezelfde dingen (au). Of je baalt ervan dat je nu te vaak aan het pleasen of uitstellen bent. Want je belemmert zelf je mooie plannen, dus die worden nooit werkelijkheid. Dit frustreert je mateloos en vergt zoveel energie dat het ten koste gaat van je levensgeluk. Want je wil tenslotte het maximale uit je leven halen: plezier, vrijheid en voldoening.

Maar als je nu niks zou doen?

Brrr. Dat is toch eigenlijk geen optie?  Ook al is het spannend om hiermee aan de slag te gaan. Want anders blijft dit is-dit-alles-gevoel de rest van je leven aan je knagen. Dan heb je later spijt dat je nu niet dapperder bent geweest. Doortastender. Dan doe je vooral jezelf tekort. En al die leuke klanten die nu nog op jou wachten! Omdat je nu jouw gaven en talenten niet inzet zoals je wezenlijk en diep van binnen zou willen. Omdat je niet doet waarvoor je hier bent gekomen.

Hoe zou het zijn…

Als jij (weer) doet wat je hart sneller van gaat kloppen. En als er iemand naast je staat, die je liefdevol langs al je blokkades leidt. Als je voelt dat het steeds beter gaat met jouw bedrijf en vooral met jou. En als je dus steeds meer kunt doen waar je zielsgelukkig van wordt. Als je weer helemaal in die fijne flow zit: zakelijk én persoonlijk! Als je het maximale haalt uit jezelf en je bedrijf.

Een belangrijke stap life-coaching

Je pakt iets aan wat je al (veel te) lang wil veranderen. Simpel, moeiteloos en raak. 

Een hele dag speciaal voor jou

975,-

Een wezenlijke sprong life-coaching

Samen aan de slag met je bedrijf en je leven. Met als resultaat meer flow door opgeloste blokkades. 

Halfjaartraject

675,- per maand

Een essentiële shift life-coaching

Blokkades op allerlei gebieden opgeruimd zodat je business moeiteloos stroomt.

Jaartraject

625,- per maand

Ervaringen van de ondernemers met wie ik gewerkt heb

Langgekoesterde dromen

Ik kwam nooit aan mijn eigen langgekoesterde dromen toe en dat maakte me heel verdrietig.

Het belangrijkste resultaat is, jij hebt mij op zoveel vlakken op weg geholpen, waar ik echt de juiste weg kwijt was.

Ik realiseer nu mijn dromen en ik ervaar het leven als erg fijn.

Sandra
Sandra
Ik ga er weer voor!

Annemieke heeft me geholpen weer te (her)ontdekken waar ik als ondernemer nou echt blij van werd. Mijn missie, mijn opdrachtgevers, mijn concrete aanbod… Ik liep steeds tegen dezelfde blokkades op: vooral met mijn zelfvertrouwen. Dankzij een aantal sessies ga ik weer helemaal voor mijn bedrijf in een hele nieuwe vorm! Superfijn

Ilse-de-Boer-LinkedIN-profile.jpg
Ilse de Boer
Hulp bij belangrijke vraagstukken

Super fijne ervaring gehad bij de coaching van Annemieke, ze denkt verder, ze komt met invalshoeken waar je nooit zelf aan zou denken en helpt je op een heel prettige en positieve manier verder in je leven met belangrijke vraagstukken en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Bedankt Annemieke 🙂

joris
Joris Detrie

Werkwijze

Plan gerust een kennismaking. Je krijgt dan een paar vragen via de mail toegestuurd. Zorg dat je goed voorbereid bent voor het kennismakingsgesprek en dat je weet waar je mee aan de slag wil. Ik vertel je graag waar ik je bij kan helpen. En dan bepalen we samen of we een match zijn.

Als we aan de slag gaan, kun je hierboven jouw traject kiezen. Daarna krijg je een uitgebreidere intake en bepalen we in overleg wat voor jou de meest passende manier en frequentie is. We gaan samen kijken waar je naartoe wil en wat daarvoor nodig is. We lossen blokkades op. En als je dat wil, ben ik jouw stok achter de deur. De gesprekken zijn liefst live in Utrecht, Nieuwegein of (deels) online.

FAQ life-coaching voor ondernemers

Businesscoaching richt zich meestal uitsluitend op de zakelijke kant van je bedrijf: je omzet, je marketing en sales en alles om je bedrijf te runnen. Met life-coaching voor ondernemers richt ik me op de persoonlijke kant: alles eromheen wat invloed heeft op jou en dus ook op je bedrijf. Zoals je (beperkende) overtuigingen en je relaties. Maar ook of je de basis in je leven op orde hebt, zoals je fysieke conditie, een prettige en opgeruimde woonplek, en of er nog losse eindjes in je leven zijn.

Iedereen is anders en ieder bedrijf is anders. Ik heb geen standaard methodiek: ik kijk altijd wat jíj nodig hebt. Ik kijk met je mee naar wat jij wil, hoe jij je wil voelen en waarom. Met name naar je overtuigingen die je gedrag bepalen: belemmerende gedachten of beperkende patronen help ik oplossen. Samen kijken we wat je nodig hebt om ook werkelijk te gaan doen waar jij het meest gelukkig van wordt. De oplossing hiervoor zit vaak in je onderbewuste. Daarom geloof ik in de kracht van NLP, hypnose of opstellingen. Omdat ik weet, en zelf heb ervaren, hoe effectief het is.

Ik ga het liefst langere trajecten aan. Omdat ik je dan steeds beter leer kennen. En ik mijn coaching alsmaar beter kan afstemmen op jou. Omdat je, als je groeit, telkens weer op een nieuw level tegen dingen aanloopt. En jij weet zelf ook dat het bouwen van een bedrijf een kwestie is van blijven ontwikkelen. Ik geloof dat je bij het bouwen van je bedrijf en je leven veel baat kunt hebben van een deskundig, betrokken iemand die met je spart, met je meedenkt, je kritische vragen stelt en je aan je afspraken met jezelf houdt. 

Top dat je jezelf dit gunt! Plan gerust een kennismakingsgesprek in.

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’