Over mij

Annemieke Claassen

Onze wereld heeft meer mooie wereldverbeteraars nodig. Hoe geweldig zou het zijn als iedereen voluit leeft, vanuit wie hij/zij echt is.
Mijn droom is dat iedereen leeft vanuit zijn/haar eigen talenten. Dat je helemaal jezelf bent en mag zijn!

Soms houdt iets je nu nog tegen. Iets kleins of iets groters. Soms weet je niet meer wat je wilt. Heb je keuzestress. En doe je niet (meer) waarvan je wezenlijk zielsgelukkig wordt. Op je werk of privé. Iets wat essentieel is voor jou. Terwijl je dat wel dolgraag wilt!

Mijn bijdrage

Ik blijf het bijzonder vinden als ik kan bijdragen aan een wezenlijke verandering. Om jou te helpen jouw eigen bijzondere bijdrage te leveren. In je baan, als ondernemer of in je relaties. Zodat we samen onze wereld een beetje mooier maken.

Minimale interventie, maximale impact

Ik blijf het bijzonder vinden als ik kan bijdragen aan een wezenlijke verandering. Om jou te helpen jouw eigen bijzondere bijdrage te leveren. In je baan, als ondernemer of in je relaties. Zodat we samen onze wereld een beetje mooier maken.

De wijsheid van het onbewuste

Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van het onbewuste en de wijsheid ervan. Wat wil je diep vanbinnen? En wat houdt je nu nog tegen? Want meestal vinden we de oplossingen onder de oppervlakte: in je onderbewuste. Met NLP, hypnose of opstellingen bijvoorbeeld. Zo kunnen we samen mooie nieuwe stappen zetten!

Wie ben ik?

Ik ben jouw sparringpartner, blokkadeoplosser, bullshitdetector, mogelijkhedenverzinner, supporter en accountability-buddy. Mijn mix? Een combinatie van goed verstand en grote gevoeligheid. Spiritueel, en tegelijkertijd ook lekker praktisch en no-nonsense. Mild en scherp. Ik kijk door bullshit heen: je bent gewaarschuwd ;-).

Thema's

Grote thema’s of een specifieke vraag? Alles kan. En: voor mij is niet snel iets te gek. Sterker nog: ik werk ook graag met grote en spannende thema’s als de dood, angst of depressiviteit. Juist omdat ik een diep vertrouwen heb dat achter elk donker licht zit. Dat licht kan ik jou laten ervaren. Ik zie altijd mogelijkheden en kansen. 

Diepgang en doorzetten

Ik wil liefdevol én krachtig in het leven staan. Koetjes en kalfjes; daar doe je mij geen lol mee. Ik houd enorm van diepgang in gesprekken. En van sporten en dansen! Uit mijn dak gaan op ‘climax’-muziek van Armin van Buren bijvoorbeeld. Als ik voor het goede doel in de bergen fiets, is dat voor mij een win-win-win. Ik ben een doorzetter: inmiddels heb ik al vele echte én symbolische bergen getrotseerd. Daarbij kies ik vaak niet de makkelijkste weg.

Kinderen

Het opvoeden van mijn vier bijzondere adoptiekinderen en mijn pleegkind is voor mij heel leerzaam geweest. Gelukkig kan ik ook steeds beter relaxen (geleerd met een simpele NLP-techniek :-)).

Intuïtie, intelligentie en actie

Vroeger dacht ik dat vrouwelijk gelijk stond aan slap… (oeiii). Stoer moest ik zijn. En slim. Gelukkig ben ik mijn vrouwelijkheid steeds meer gaan ontwikkelen, samen met mijn gevoeligheid en intuïtie. Nu weet ik dat dat samen kan gaan. Intuïtie, intelligentie en actie: dat is de ultieme combinatie voor mij!

Samen snel tot de kern komen​

Mijn aanpak is een mix van precies de juiste, liefdevolle prikkelende vragen en dóórvragen. Om samen snel tot de kern te komen. Hiermee kan ik jou in korte tijd laten zien waar jouw belemmeringen liggen en die helpen oplossen.

Ik geef graag nieuwe invalshoeken om anders naar je situatie te kijken. Ik luister, ik vraag. Jij voelt je gehoord en gezien. Daarmee wordt jouw eigen, vrije pad weer zichtbaar. Ook het pad naar een betekenisvolle, nieuwe baan! Of liefdevolle relaties. De wereld voelt weer simpel en je weet wat je te doen hebt.

Foto’s: dank aan Piet Beukema

Nieuwsgierig?

Dus… Loop jij nu vast? En wil je dóór? En weer van betekenis zijn? Ben je nieuwsgierig naar mij, mijn aanbod en aanpak? Neem dan gerust contact met mij op! Plan een gratis adviesgesprek. Of vul onderstaand contactformulier in voor jouw vraag of wens! 

Contact

Of heb je een andere vraag of wens? Vul je gegevens en je bericht in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! 

Telefoon

06 - 2201 7841

Locatie

Utrecht en omgeving
zowel binnen als buiten.
En online.

E-mail

mailen@metannemieke.com

Afspraken

mogelijk tussen:
ma - vrij van 9:00 - 22:00
za - zo van 10:00 - 18:00

Annemieke Claassen

Voor de liefhebber: keurmerken