Annemieke Claassen

Mijn droom is dat je voluit leeft. Dat niks je belemmert om helemaal jezelf te zijn. Volgens mij heeft het leven dan zin, en geeft het leven jou dan zin.

Veel langdurige onbegrepen fysieke spanningsklachten zijn wél oplosbaar, via verrassende invalshoeken in je persoonlijke ontwikkeling. Die laat ik jou graag zien.

Ervaren holistisch coach

Typisch Annemieke: Een combinatie van goed verstand en grote gevoeligheid. Spiritueel, en tegelijkertijd ook lekker praktisch. Mild en scherp. Ik kijk door bullsh*t heen: je bent gewaarschuwd ;-). 

Ik ben graag blokkadeoplosser, supporter, mogelijkhedenverzinner en accountability-buddy voor wezenlijke verandering van jouw gezondheid door persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Als ik zeg dat ik je help wezenlijke dingen te veranderen, dan wil je natuurlijk weten of ik daar wel kaas van gegeten heb. Is het theorie uit een boekje? Of heb ik het zelf doorleefd?

Persoonlijke ontwikkeling was 15 jaar geleden bij mij basically afwezig. Het leek me ook doodeng. Dan werd je met je neus op de feiten gedrukt wat je allemaal fout deed en dan zagen anderen dat ook. Brrrr…

Inmiddels is persoonlijke ontwikkeling een vast onderdeel van mijn leven, waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik volg trainingen, leer van intervisie, luister leerzame podcasts, etc.

Moeder van vier

Ik heb een prachtige persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, en die gun ik jou ook! Ik ben moeder van vier bijzondere adoptiekinderen. Dat is voor mij heel leerzaam (geweest). Ik ben een stuk milder en meer empathisch geworden. Ik vind helemaal niks gek. En hoewel ik voor sommige mensen ‘zweverige’ technieken gebruik, blijf ik altijd met beide benen op de grond.

Ik ga graag naar de kern van je probleem. Omdat ik weet dat je dan vele issues in één keer oplost.

Ik geloof in de kracht van het onderbewuste. Omdat hier vaak de onverwachte oplossingen liggen.

Ik geef je nieuwe invalshoeken. Dan zie je opeens mogelijke oplossingen in plaats van een probleem.

Mijn toolbox

Achtergrond als coach o.a. in NLP, hypnotherapie, systemisch werken (opstellingen in een groep en één op één), voice dialogue, lichaamswerk en meditatie. Ik stel graag liefdevolle prikkelende vragen om jou in korte tijd laten zien waar jouw belemmeringen liggen en help die op te lossen.

Werkervaring: brandweerofficier, teamleider en manager, consultant en procesverbeteraar met Lean six sigma.

Diepgang en doorzetten

Ik wil liefdevol én krachtig in het leven staan. Koetjes en kalfjes; daar doe je mij geen lol mee. Ik houd enorm van diepgang in gesprekken. En van afwisseling, reizen, sporten en dansen. Uit mijn dak gaan op ‘climax’-muziek van Armin van Buren bijvoorbeeld. Ik ben altijd op zoek naar win-win-win situaties. Ik ben een doorzetter: inmiddels heb ik al vele echte én symbolische bergen getrotseerd. Want vaak kies ik niet de makkelijkste weg.

Voor de liefhebber: keurmerken

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van ‘Met Annemieke’