𝐁𝐒𝐣𝐧𝐚 𝐦𝐨𝐞𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠- deel 6

Dit is het zesde blog in een serie. Morgen de laatste, op moederdag, zondag 8 mei 2022.

π˜–π˜―π˜₯𝘦𝘳𝘴𝘡𝘦𝘣𝘰𝘷𝘦𝘯
Een van de uitspraken van Loesje is: Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit.

Ik denk dat het leven mΓ­j ondersteboven heeft gehouden om te zien of er nog meer in zit.

Meer veerkracht
Meer mildheid
Meer liefde
Vooral dat
Meer liefde

Veerkracht: ieder mens kan veel meer (aan) dan hij of zij denkt. Als je er op de juiste manier naar kijkt.
Mildheid: Een van de belangrijke vragen blijft voor mij: Hoe zou ik het er vanaf gebracht hebben, als ik in de schoenen had gestaan van mijn kinderen? En de narigheid had meegemaakt die zij hebben moeten doorstaan toen ze nog zo jong waren?
Liefde: Loesje zegt: het leven is de liefde waard. That says it all.

𝘝π˜ͺ𝘴π˜ͺ𝘦
In 2017 schreef ik mijn visie op mijn leven. Over het moederschap staat er: Ik ben de factor dat mijn kinderen leven vanuit een liefdevolle stabiele bedding en zich van daaruit ontwikkelen. Ik heb een liefdevolle, koesterende en krachtige houding en begeleid hen (of laat hen begeleiden), in goede samenwerking met hun vader. En ik ben de factor dat ik mijn lessen en ervaringen met mijn moederschap deel met de wereld zodat iedereen ze kan gebruiken.

En daarmee komen mijn moederschap en coaching dus weer samen.

π˜”π˜¦π˜¦π˜­π˜ͺ𝘧𝘡𝘦𝘯?
Als je overweegt mijn klant te worden voor een half jaar, dan weet je nu waar je op kunt meeliften. Wil jij die lift nemen? Β Plan gerust een gesprek bij me in, dan maken we kennis!

#coachingΒ #hypnotherapieΒ #opstellingenΒ #NLP
Foto credits Rinck Content Studio

inspiratie

inspiratie mail

Ja! Ik ontvang graag één keer per maand een inspiratiemail van β€˜Met Annemieke’